-->
28.03.2024

Μητσοτάκης: Τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν στις χθεσινές εκλογές θα εξαλειφθούν σύντομα

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση για τις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν ενόψει του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Θέλω να ευχαριστήσω τα 126.000 μέλη της Νέας Δημοκρατίας που προσήλθαν πανελλαδικά σε πάνω από 330 Δημοτικές Οργανώσεις για να εκλέξουν τους νέους Προέδρους των Τοπικών μας Οργανώσεων, τα μέλη των Τοπικών Επιτροπών και να επιλέξουν τους 2.436 συνέδρους του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου.

 

Η συμμετοχή αυτή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και έστειλε το μήνυμα ότι η προσπάθεια για να χτίσουμε τη Νέα Δημοκρατία από την αρχή έχει ξεκινήσει και υλοποιείται καθημερινά.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουμε ποσοστό ανανέωσης στους Προέδρους των Τοπικών Οργανώσεων που ξεπερνά το 65%. Ενδεικτικά αναφέρω ότι στο Λεκανοπέδιο στις 75 Οργανώσεις έχουμε 49 νέους Προέδρους και στη Θεσσαλονίκη στις 18 Οργανώσεις έχουμε 12 νέους Προέδρους.

 

Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τα 2.430 άτομα που στελέχωσαν χθες τις Εφορευτικές Επιτροπές, τα 4.000 και πλέον υποψήφια μέλη για τις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις και να τους διαβεβαιώσω ότι σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

 

Η χθεσινή διαδικασία δεν είχε κανένα κόστος για τη Νέα Δημοκρατία. Το κόστος που υπήρξε επιβάρυνε τις Δημοτικές και Νομαρχιακές μας Οργανώσεις τις οποίες και ευχαριστώ θερμά.

 

Τέλος, γνωρίζω ότι υπήρξαν και μικροπροβλήματα τα οποία στο πλαίσιο της γενικότερης αναδιοργάνωσης του Κόμματος θα εξαλειφθούν σύντομα».



Διαβάστε επίσης