-->
28.03.2024

Νέα «περιπέτεια» για επιβάτες τρένου: Έμειναν τρεις ώρες στο χιονιά και τους γύρισαν πίσω!

Ακινητοποιημένη περίπου μιάμιση ώρα έμεινε αμαξοστοιχία του προαστιακού της Θεσσαλονίκης, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Πλατύ Ημαθίας.

Όπως καταγγέλλουν επιβάτες στο protothema.gr, το τρένο ξεκίνησε στις 2:25 από την Θεσσαλονίκη και θα έπρεπε πριν από τις 4 το απόγευμα να είχε φτάσει στη Λάρισα.

Εν τούτοις, για σχεδόν μιάμιση ώρα έμεινε ακινητοποιημένο έξω από το Πλατύ Ημαθίας, «στη μέση του πουθενά», χωρίς καμία ενημέρωση προς τους επιβάτες για το πότε επρόκειτο να απεγκλωβιστεί.

Όπως δήλωσε στο protothema.gr ο επιβάτης Σίμος Σαμαράς, το τρένο ξεκίνησε με μειωμένη ταχύτητα από την Θεσσαλονίκη και χρειάστηκε σχεδόν μιάμιση ώρα ως στο Πλατύ, μια απόσταση που συνήθως διαρκεί 20 λεπτά, το πολύ μισή ώρα. Όπως επισημαίνει, η ενημέρωση που είχαν από τους υπευθύνους είναι πως το τρένο υπέστη βλάβη στη μηχανή και αναμενόταν βοηθητικό όχημα ώστε να το «ρυμουλκήσει» προς τον κοντινότερο σταθμό, δηλαδή αυτόν στο Πλατύ.

Αυτό τελικά έγινε περίπου στις 5 το απόγευμα, ενώ τότε ενημερώθηκαν πως με άλλη αμαξοστοιχία θα πρέπει να γυρίσουν πίσω στην Θεσσαλονίκη.



Διαβάστε επίσης