-->
19.04.2024

ΝΔ: Η τύχη, ο τζόγος, η αναξιοκρατία είναι η φιλοσοφία ζωής του κ. Τσίπρα

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Ν.Δ. με αφορμή την ανάδειξη σημαιοφόρων και παραστατών στα δημοτικά σχολεία μέσω κλήρωσης. «Η τύχη, ο τζόγος, η αναξιοκρατία, η λογική της ήσσονος προσπάθειας, είναι η φιλοσοφία ζωής του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα. Σε πλήρη αντίθεση με τις ιδέες και τις αξίες των ανθρώπων που θέλουν και αγωνίζονται για την ατομική, αλλά και την συνολική πρόοδο, της Πατρίδας μας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι «προφανώς η σημαία μας ενώνει και εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες». «Συμβολίζει στο μυαλό των νέων, την επιβράβευση του κόπου και της προσπάθειάς τους;», συμπληρώνεται.

Η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει ακόμη ότι «όλοι οι νέοι αξίζουν και θέλουν να αγωνιστούν, να εργαστούν, να δημιουργήσουν και να επιβραβευθούν για την προσπάθειά τους. Οι επόμενες γενιές της χώρας δεν μπορεί να προχωρήσουν στη ζωή, αν αξιολογούνται από τύχη και τζόγο».

«Όμως», καταλήγει, τι να περιμένει κανείς από μια κυβέρνηση όπου ο υπουργός Παιδείας λέει “οι καλοί καθηγητές και οι καλοί μαθητές να φύγουν από τη χώρα”, ενώ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συνομιλεί δεκάδες φορές με καταδικασμένο ισοβίτη για εμπόριο ναρκωτικών».



Διαβάστε επίσης