-->
25.04.2024

Πλήγμα για Ολυμπιακό ο τραυματισμός του Χάκετ

Μεγάλο πλήγμα για τον Ολυμπιακό και το σχεδιασμό του Γιάννη Σφαιρόπουλου, καθώς ο Ντάνιελ Χάκετ πιθανότατα θα λείψει τριπλάσιο χρόνο από τους δύο μήνες που αρχικά εκτιμήθηκε, μετά τον τραυματισμό του εναντίον της Ούνιξ Καζάν για την Ευρωλίγκα την περασμένη Παρασκευή.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε αποκάλυψαν απόσπαση του τένοντα του δικέφαλου μηριαίου και του ημιτενοντώδους από το ισχιακό κύρτωμα Ο Χάκετ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, που θα γίνει είτε στις ΗΠΑ είτε στην Ιταλία και θα τον αφήσει εκτός ομάδας για έξι μήνες.

Πλέον, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός γκαρντ με τα χαρακτηριστικά του Ιταλού άσου. Οι μάνατζερ έχουν ήδη ξεκινήσει να προτείνουν αθλητές, με πρώτο τον Κότον που αποδεσμεύθηκε από την Αναντολού Εφές, αλλά τα χαρακτηριστικά του είναι διαφορετικά από εκείνα του Χάκετ. Ματιές, πάντως, θα πέσουν και στον Τζαμόν Γκόρντον, εφόσον ο Αμερικανός είναι σε καλή κατάσταση.

Αν ο πρωταθλητής Ελλάδας αποκτήσει άμεσα παίκτη θα τον έχει διαθέσιμο για την Ευρωλίγκα. Στην περίπτωση που έχει παίξει φέτος σε άλλη ομάδα της διοργάνωσης θα πρέπει να αποκτηθεί ανάμεσα στη 15η και 16η αγωνιστική για να μπορεί να συμμετάσχει στο δεύτερο μέρος της περιόδου.



Διαβάστε επίσης