-->
19.04.2024

Πως περιγράφει ο Χρίστος Δήμας την επίθεση Κασιδιάρη και βουλευτών της ΧΑ στον Δένδια

Ο βουλευτής Κορινθίας της ΝΔ Χρίστος Δήμας ήταν μπροστά στο επεισόδιο που προκάλεσε χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης στην ολομέλεια της Βουλής.

Μάλιστα ο κ.Δήμας καθόταν στα έδρανα που βρίσκονται ανάμεσα στους βουλευτές της ΝΔ και της ΧΑ και ήταν αυτός που μπήκε πρώτος ανάμεσα στον Ηλία Κασιδιάρη και τον Νίκο Δένδια όταν ο πρώτος τον απώθησε, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. «Ο Ηλίας Κασιδιάρης απώθησε τον Νίκο Δένδια. Με τα χέρια του τον έσπρωξε στο στήθος».

Εκείνη τη στιγμή και ενώ προσπαθούσε να ηρεμήσει τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής τους «έλουσαν» με νερό, ενώ εκτόξευσαν και προς το μέρος τους πλαστικά μπουκάλια νερού.

Πάντως ο Νίκος Δένδιας, αν και ήταν φανερά εκνευρισμένος μετά τον προπηλακισμό που δέχθηκε από τους χρυσαυγίτες, δεν μετακινήθηκε από το σημείο, αφού όπως δήλωσε αν αποχωρούσε αυτό σημειολογικά θα σήμαινε κάτι. Ωστόσο με τη φρουρά να καθυστερεί να επέμβει, οι βουλευτές που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να ηρεμήσουν την εκρηκτική κατάσταση που δημιούργησαν οι βουλευτές της ΧΑ.



Διαβάστε επίσης