-->
29.03.2024

Στουρνάρας: Δεν με πτοούν οι επιθέσεις, οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί, οι άνανδρες και ανήθικες επιθέσεις στη σύζυγό μου

Νέες διαστάσεις φαίνεται ότι λαμβάνει η ένταση μεταξύ του Μεγάρου Μαξίμου και του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής δήλωσε σε συνομιλητές τους ότι «δεν έχει σκελετούς στην ντουλάπα και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».
Αφορμή αποτέλεσε η επίθεση που σύμφωνα με το δημοσίευμα, δέχεται ο κ Στουρνάρας ο οποίος χαρακτηρίζεται ως «ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος του Μεγάρου Μαξίμου» καθώς οι παρεμβάσεις του φαίνεται πως προκαλούν έντονη δυσφορία στην κυβέρνηση, θεωρώντας πως θολώνουν το αφήγημά της περί… καθαρής εξόδου από τα Μνημόνια, το φθινόπωρο του 2018.
«Η πρόσφατη ενδιάμεση έκθεση της Τραπέζης της Ελλάδος για ένα προληπτικό πρόγραμμα στήριξης μετά την έξοδο από το τρίτο Μνημόνιο ουσιαστικά κατέγραψε τους προβληματισμούς και τις διαπιστώσεις αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που επιθυμούν η Ελλάδα να βαδίσει με ασφάλεια και χωρίς… αυταπάτες στο μονοπάτι της εξόδου από την κρίση και της επιστροφής στην ομαλότητα» αναφέρει το δημοσίευμα.
Σύμφωνα πάντα με το ίδιο μέσο, ο κ. Στουρνάρας δεν φαίνεται διατεθειμένος να υποχωρήσει μπροστά στον πολιορκητικό κριό της κυβέρνησης και τονίζει σε συνομιλητές του: «Είμαι υποχρεωμένος ως κεντρικός τραπεζίτης, να λαμβάνω υπόψη μου τον μακροχρόνιο ορίζοντα και το μακροχρόνιο συμφέρον της χώρας και αυτό εκφράζει η ΤτΕ στις εκθέσεις της».
Ο κεντρικός τραπεζίτης, που, σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπεύει να αντιμετωπίσει τους κατηγόρους του μέσω της δικαστικής οδού, ακόμη και μετά την απομάκρυνση του ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία, τονίζει: «Δεν με πτοούν οι επιθέσεις, οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί, οι άνανδρες και ανήθικες επιθέσεις στη σύζυγό μου» αναφέρει χαρακτηριστικά.



Διαβάστε επίσης