-->
19.03.2024

ΣΥΡΙΖΑ: Τυχοδιωκτική η στάση Μητσοτάκη στη συμφωνία Εκκλησίας – Κράτους

Eπίθεση προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριακό Μητσοτάκη εξαπέλυσε μέσα από σχετική του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον για τυχοδιωκτισμό, αναφορικά με τη συμφωνία μεταξύ Εκκλησίας και Κράτους.

«Δεν έχει το Θεό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η μόνιμη έγνοιά του είναι πώς θα σαμποτάρει την κυβέρνηση και τη χώρα», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει: «Το τελευταίο παράδειγμα αυτής της τυχοδιωκτικής στάσης δεν είναι άλλο από τη στάση του στη συμφωνία της εκκλησίας με την πολιτεία. Ο αρχηγός της ΝΔ φέρεται να ζήτησε από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να μην προχωρήσει επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η συμφωνία, με το φοβερό επιχείρημα ότι ο ίδιος είναι χριστιανός, ενώ ο Τσίπρας άθεος! Τα ίδια είχε κάνει και με τον Ζάεφ, όπου του ζητούσε να κλείσει τη συμφωνία αργότερα, με τον ίδιο πρωθυπουργό.

Πέρα από τη γελοιότητα και την ανευθυνότητα της αντιπολίτευσης Μητσοτάκη, δεν μπορεί να καταλάβει ότι κανείς δεν πιστεύει ότι θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός και με τη στάση του επιβεβαιώνει κάθε μέρα πόσο λίγος είναι;» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.



Διαβάστε επίσης