-->
29.03.2024

Της έστειλε κατά λάθος μήνυμα στο οποίο την έβριζε

Η ιστορία αφορά και πάλι ένα λάθος μήνυμα που αντί να σταλεί στο σωστό πρόσωπο, στάλθηκε στο λάθος. Όμως στην περίπτωση του Peter Dutton το πρόσωπο δεν ήταν και τόσο λάθος, καθώς το μήνυμα ότι μία δημοσιογράφος είναι μία «γ… μάγισσα» πήγε κατευθείαν στο τηλέφωνο του προσώπου που αφορούσε, την δημοσιογράφο Samantha Maiden.

H δημοσιογράφος φρόντισε να το δημοσιοποιήσει τεχνηέντως σε μία τηλεοπτική συνέντευξή της, χωρίς όμως να ονομάσει τον συγκεκριμένο  υπουργό. Άφησε όμως να εννοηθεί ότι πρόκειται για έναν φίλο ενός πρώην υπουργού, του Jamie Briggs, ο οποίος είχε απομακρυνθεί από την θέση του όταν η συγκεκριμένη δημοσιογράφος είχει δημοσιεύσει μία φωτογραφία του να προσπαθεί να φιλήσει μία υπάλληλό του. Η δημοσιογράφος μιλώντας στο τηλεοπτικό σόου, φωτογράφισε τον φίλο του υπουργό, ως εκείνον που της είχε στείλει το υβριστικό μήνυμα.

Θέλοντας να ιντριγκάρει ακόμα περισσότερο το κοινό που παρακολουθούσε, είπε ότι το μήνυμα μάλλον δεν αφορούσε την ίδια, καθώς βρίσκει την έκφραση «τρελή μάγισα» ως ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Από την άλλη πλευρά, ο υπουργός Dutton παραδέχτηκε ότι ήταν ένα λάθος μήνυμα και ζήτησε συγνώμη. Μάλιστα δήλωσε ότι «η Samantha και εγώ έχουν ανταλλάξει μερικές βαριές κουβέντες, και μετά από αυτό περιμένω να περάσω μερικές δύσκολες ώρες στις επόμενες αναφορές της στην εφημερίδα για εμένα».

Όσο για την δημοσιογράφο, άλλαξε την εικόνα του προφίλ της στο twitter βάζοντας μία εικόνα της μάγισας η οποία υπήρχε σε μία σειρά κινουμένων σχεδίων της δεκαετίας του 1960 με τον τίτλο Bewitched.



Διαβάστε επίσης