-->
16.04.2024

Ψαριανός: Ο Μητσοτάκης χάλασε τα σχέδια στους νταραβεριτζήδες

Θετική εξέλιξη θεωρεί ο γρηγόρης Ψαριανός την εκλογή Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ, καθώς όπως επισημαίνει, «Ήταν μία πρώτη μικρή ήττα του Κατσαπλιανιστάν των Νταραβεριτζήδων».

Παρότι επεσήμανε ότι ο ίδιος προέρχεται από την ευρωπαϊκή, ανανεωτική, μεταρρυθμιστική Αριστερά του Κύρκου και του Παπαγιαννάκη και πως «δεν έχω καμία σχέση με τη Δεξιά, ούτε με την κεντροδεξιά» σημείωσε: «Βεβαίως, θα ήθελα μία στροφή προς μία φιλελεύθερη, προοδευτική πολιτική και την διασφάλιση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας και γι’ αυτό είπα ότι η εκλογή Μητσοτάκη ήταν ένα θετικό σημάδι». Για να προσθέσει με έμφαση: «Ηταν μία πρώτη μικρή ήττα του Κατσαπλιανιστάν των Νταραβεριτζήδων».

Υπαινιγμός για συμφέροντα στις Σκουριές

Αναφερόμενος στο θέμα με την επένδυση στις Σκουριές επεσήμανε ότι το θέμα είναι τι θα πει ο Αλέξης Τσίπρας. «Ο Πρωθυπουργός πρέπει να βρεθεί, να απαντήσει, ναι ή όχι στην επένδυση» τόνισε και πρόσθεσε υπαινικτικά:

«Αν θέλει να κάνει μια ελληνική σοβιετία να μας το πει, αλλά όχι να πούμε «σηκωθείτε να φύγετε» για να κάνουμε τα χατίρια κάτι ιδεοληπτικών, ίσως και παίζοντας με κάποια αντίπαλα συμφέροντα. Γιατί παίζονται και άλλες εργολαβίες εδώ. Δεν είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν κάποια άλλα συμφέροντα από πίσω που τους κινητοποιούν ορισμένους. Όχι, δεν είναι υπαινιγμός, δεν έχω κάτι συγκεκριμένο, αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω ότι υπάρχει».



Διαβάστε επίσης