-->
28.03.2023

Είπαν «όχι» σε ρόλους που άφησαν ιστορία και το μετάνιωσαν πικρά

Αυτοί είναι οι ρόλοι που έγραψαν ιστορία, που ενώ είχαν αρχικά προταθεί σε άλλους ηθοποιούς κατέληξαν σε άλλα χέρια και γνώρισαν μεγάλη επιτυχία!

Το ρόλο της Μαρίας από τις «Τρεις Χάριτες» τον αγαπήσαμε με το πρόσωπο της Νένας Μεντή, όμως αρχικά ο ρόλος είχε προταθεί στην Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Στη θρυλική «Αναστασία» ο ρόλος του Άλκη Κούρκουλου αρχικά είχε προταθεί στον Στράτο Τζώρτζογλου, ο οποίος αρνήθηκε.

Κανένας δεν μπορεί να φανταστεί άλλη από την Ελένη Ράντου να παίζει το ρόλο της Ελένης Βλαχάκη στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένη». Κι όμως, αρχικά οι σεναριογράφοι της σειράς ήθελαν την Δήμητρα Παπαδοπούλου στο ρόλο!

Αρχικά οι ρόλοι της Μαρίνας Κουντουράτου και του Κωνσταντίνου Μαρκορά στους «Δύο Ξένους» είχαν το πρόσωπο του Γρηγόρη Βαλτινού και της Ελένης Κούρκουλα.

Στις «Άγριες Μέλισσες» ο ρόλος της Μυρσίνης Σεβαστού είχε προταθεί στην Κατερίνα Λέχου, ο οποίος βέβαια κατέληξε σε μία άλλη… Κατερίνα, την αγαπημένη ηθοποιό Κατερίνα Διδασκάλου. Ο Αλέξης Γεωργούλης θα υποδυόταν τον ρόλο του Λάμπρου Σεβαστού, όμως οι υποχρεώσεις του στο Ευρωκοινοβούλιο τον έκαναν να αρνηθεί.

Η Σμαράγδα Καρύδη άφησε το στίγμα της με τον ρόλο της Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου στη σειρά «Παρά Πέντε». Πόσοι όμως γνωρίζουν ότι αρχικά ο ρόλος πήγαινε στην Κάτια Δανδουλάκη;

Διαβάστε επίσης