-->
25.05.2022

Νίκος Μουτσινάς: «Κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη, υπάρχουν φορείς»

Διαφορετικά ξεκίνησε το «Καλό Μεσημεράκι» σήμερα (17/1).

Ο Νίκος Μουτσινάς κατά την έναρξη της εκπομπής αναφέρθηκε στο Σαββατοκύριακο που πέρασε και έκανε ειδική μνεία στον βιασμό που κατήγγειλε η 24χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη αλλά και στο ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ζήτησε από τον κόσμο να μιλάει και να ζητά βοήθεια για να τιμωρούνται όσοι πρέπει ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι «σαν εκπομπή δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με αυτό, το καταλαβαίνετε».

Είπε, χαρακτηριστικά

«Ήταν ένα Σαββατοκύριακο ταραγμένο. Συμβαίνουν πάρα πολλά πράγματα, πάρα πολλά γεγονότα, τα οποία συνέβαιναν και πάρα πολύ παλιά, απλά τώρα υπάρχει κάποια παραπάνω δημοσιότητα από τον κόσμο πάντοτε, καθόλου από αυτούς που πρέπει. Υπάρχουν τηλέφωνα να μιλήσετε, δεν χρειάζεται να νιώθετε θύματα.

Θα μπορούσε να είναι μια αδύναμη στιγμή της ζωής σας που δεν είχατε τη δύναμη να το αποφύγετε. Πια μπορείτε να το πάρετε όλο στα χέρια σας, τη δύναμη, να μιλήσετε, να βρείτε τη βοήθεια, να τιμωρηθούν αυτοί που πρέπει να τιμωρηθούν και να μπορέσετε να προχωρήσετε στη ζωή σας.

Σαν εκπομπή δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με αυτό, το καταλαβαίνετε. Κι επίσης δεν μπορούμε να τα λύσουμε όλα οι πολίτες. Έχει περάσει ξαφνικά όλο το κομμάτι στον κόσμο.

Είτε λέγεται Twitter είτε λέγεται Instagram, γράφει κάποιος κάτι, το κάνει ο άλλος repost για να μαθευτεί. Αλλά ουσιαστικά θα πρέπει να αναλάβει κάποιος άλλος την ευθύνη, υπάρχουν φορείς, ας το κάνουν και ας μας αφήσουν να ζήσουμε ρε φίλε, τρέχουμε σαν τρελοί».

Διαβάστε επίσης