-->
25.06.2022

Ο Σαμαράς μαζί με Θεοδωρικάκο στην Καλαμάτα και οι νέες υποψηφιότητες 

Στην Καλαμάτα θα βρεθεί το Σάββατο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος που θα μιλήσει σε μεγάλη εκδήλωση γαλάζιων στελεχών.

Μάλιστα στο ακροατήριο θα παραβρεθεί και ο Αντώνης Σαμαράς που εκλέγεται στην περιοχή κάτι που δείχνει όχι μόνο τις καλές σχέσεις των δυο ανδρών αλλά και την συστράτευση του πρώην πρωθυπουργού στην μάχη της ΝΔ .

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος στο ενδιάμεσο θα επισκεφθεί το δήμο και την περιφέρεια, το αστυνομικό Μέγαρο ενώ θα έχει επαφές και με τους τοπικούς φορείς.

Βύρωνας 

Και μιας και μιλάμε για τον Τάκη Θεοδωρικάκο χθες το απόγευμα ήταν κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση στο Βύρωνα. Αν και τα τοπικά γαλάζια στελέχη είχαν κλείσει αίθουσα του δήμου, η κατάληψη του χώρου από νεαρούς αναρχικούς -που έχουν «με το έτσι θέλω», και την ανοχή του ΣΥΡΙΖΑίου δημάρχου, καταλάβει τα κτίρια σε δύο πάρκα, της Λαμπηδόνας και της Ανάληψης-  ακύρωσε την εκδήλωση αλλά για λίγο, αφού πραγματοποιήθηκε σε άλλο χώρο και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Όσο για τον δήμαρχο Βύρωνα που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε απολύτως τίποτα όπως υποστηρίζουν γαλάζια στελέχη για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στο δημαρχείο.

Υποψηφιότητες 

Για να ξέρετε το αμέσως επόμενο διάστημα η ΝΔ θα ανακοινώσει δυο νέες ακόμα υποψηφιότητες. Πρόκειται κυρίως για πρόσωπα που κατεβαίνουν για πρώτη φορά.
Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης