26.05.2020    02:21

Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου για την τραγωδία

Έκτακτη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για την τραγωδία στη Μάνδρα Αττικής, πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως έγινε γνωστό από κυβερνητικές πηγές, συμμετέχουν οι υπουργοί Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Τόσκας, Δημήτρης Βίτσας, ο γ.γ. του Υπουργείου Υποδομών Γιάννης Δέδες, ο αρχηγός της Πυροσβεστικής και η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

Τη βαθιά του θλίψη για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από την καταστροφική καταιγίδα στη Μάνδρα Αττικής εκφράζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του Πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας νωρίτερα είχε επικοινωνία με τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και ενημερώθηκε για την κατάσταση και την πορεία των επιχειρήσεων.

Ο Πρωθυπουργός έδωσε εντολή να μεταβεί στο σημείο κυβερνητικό κλιμάκιο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη με τους φορείς της τοπικής Αυτοδιοίκησης για τον συντονισμό των επιχειρήσεων, την άμεση αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων και την αποκατάσταση των ζημιών από τη φυσική καταστροφή.