13.06.2024

Όροι Χρήσης

Η εταιρία G ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΙΚΕ  που είναι διαχειρίστρια και κάτοχος του παρόντος δικτυακού ιστοτόπου https://15minutes.gr/ και προσφέρει υπηρεσίες υπό τους κάτωθι όρους χρήσης, τους οποίους δύναται να ενημερώνει και να τροποποιεί χωρίς ενημέρωση. Η περιήγηση στον ιστότοπο και η χρήση των παρεχόμενων υπηρεσιών συνεπάγεται την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων αυτών.

  1. Το σύνολο του περιεχομένου που περιλαμβάνεται στον ιστότοπο (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, εικόνων, φωτογραφιών, λογοτύπων και όχι μόνο) διατίθεται αποκλειστικά για προσωπική χρήση των επισκεπτών. Απαγορεύεται ρητώς η αναδημοσίευση του περιεχομένου σε οποιοδήποτε μέσο και με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια της διεύθυνσης του https://15minutes.gr/ .
  2. Το https://15minutes.gr/ χρησιμοποιεί cookies με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του και τη βελτιώση της εμπειρίας κάθε χρήστη του ιστοτόπου. Με την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα δηλώνετε ότι αποδέχεστε τη χρήση των cookies.
  3. Το https://15minutes.gr/ παρέχει στους χρήστες και επισκέπτες την απαραίτητη υποδομή για συμμετοχή στην ιστοσελίδα μας μέσω της δυνατότητας να δημοσιεύουν σχόλια/κείμενα στις υπάρχους αναρτήσεις αναφορικά με το υφιστάμενο περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε χρήστη που τα πραγματοποιεί και με τους παρόντες όρους χρήσης, αποδέχεστε ότι το https://15minutes.gr/ δε φέρει την παραμικρή ευθύνη για το περιεχόμενό τους. Εξάλλου, το https://15minutes.gr/ διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει άμεσα και χωρίς προειδοποίηση σχόλια που μπορούν να θεωρηθούν συκοφαντικά, υβριστικά, που μπορεί να συνιστούν απρόκλητη διαφήμιση (spam) ή να παραβιάζουν την κείμενη νομοθεσία. Επιπροσθέτως, η διαχειριστική ομάδα του ιστοτόπου διατηρεί τη δυνατότητα να αποκλείει από τον ιστότοπο χρήστες που παραβιάζουν κατ’επανάληψη τους παρόντες όρους χρήσης.
  4. Με την αποδοχή από μέρους σας των παρόντων Όρων Χρήσης και εφόσον επιθυμείτε να συμμετέχετε στην ιστοσελίδα μας μέσω σχολιασμού, θα πρέπει να συμπληρώσετε μια σύντομη φόρμα, επιλέγοντας ένα όνομα χρήστη και εισάγοντας την προσωπική σας διεύθυνση e-mail. Η διεύθυνση e-mail πρέπει να είναι αληθής και ισχύουσα, ενώ το όνομα χρήστη σας δεν πρέπει να περιέχει λέξεις ή φράσεις απειλητικές, προσβλητικές, επιζήμιες, υβριστικές, ρατσιστικές ή δυσφημιστικές. Σε περίπτωση μη τήρησης αυτών, η διαχειριστική ομάδα του ιστοτόπου διατηρεί τη δυνατότητα να αποκλείει από τον ιστότοπο χρήστες χωρίς προειδοποίηση.
  5. Όλα τα δεδομένα που υποβάλλουν οι χρήστες υπόκεινται στη νομοθεσία περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Το https://15minutes.gr/ δύναται να συλλέγει προσωπικά στοιχεία των χρηστών/επισκεπτών που δίδονται στον ιστότοπο. Προσωπικά στοιχεία θεωρούνται αυτά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για τον προσδιορισμό της ταυτότητας ή για την επικοινωνία με τους χρήστες/επισκέπτες, ιδίως όσα συλλέγονται με διάφορες Φόρμες Υποβολής Στοιχείων ή Επικοινωνίας. Η ρητή συγκατάθεση από μέρους του χρήση είναι υποχρεωτική. Η εταιρία δύναται να χρησιμοποιεί τα προσωπικά στοιχεία για ενημερωτικούς σκοπούς ή για να προβαίνει σε αποστολή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή αλληλογραφίας ανακοινώσεων/ειδήσεων (newsletter) προς τον εγγεγραμμένο χρήστη/επισκέπτη, εκτός εάν ο τελευταίος δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο και το εκφράζει ρητώς στην επικοινωνία του προς τον ιστότοπο. Το … δε διαθέτει προς πώληση προσωπικά στοιχεία τρίτων ή των χρηστών/επισκεπτών του παρόντος ιστοτόπου. Επίσης, δεν μεταφέρει ή δημοσιοποιεί προσωπικά στοιχεία των χρηστών/επισκεπτών του ιστοτόπου σε τρίτους, εκτός εάν νόμος ορίζει διαφορετικά ή αν αποτελεί συμβατική υποχρέωση απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία του ιστοτόπου και την πραγματοποίηση των λειτουργιών του.
  6. Στο περιεχόμενο του https://15minutes.gr/ ενδέχεται να υπάρχουν παραπομπές σε άλλες/τρίτες ιστοσελίδες. Οι ιστοσελίδες αυτές δεν ελέγχονται από εμάς και ουδεμία ευθύνη φέρουμε για το περιεχόμενό τους. Μάλιστα, διατηρούμε ανεπιφύλακτα το δικαίωμα να διαγράφουμε δημοσιεύσεις ή σχόλια που εμπεριέχουν εξωτερικούς συνδέσμους, που δε σχετίζονται με το θέμα της δημοσίευσης ή συνιστούν απρόκλητη διαφήμιση (spam), που περιέχουν περιεχόμενο υβριστικό, συκοφαντικό, ρατσιστικό ή δυσφημιστικό ή παραβιάζουν διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας.
  7. Το https://15minutes.gr/ δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθή και απρόσκοπτη λειτουργία του ιστοτόπου, δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί την αδιάλειπτη λειτουργία του ούτε αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη μπορεί να προκύψει από τυχόν τεχνικό ζήτημα, καθυστέρηση ή οποιαδήποτε έκθεση χρηστών σε κακόβουλο λογισμικό ή υλικό. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συνεχή και εύρυθμη λειτουργία του ιστοτόπου, στο μέτρο του εφικτού και των δυνάμεών μας.
  8. Το https://15minutes.gr/ δε φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο διαφημίσεων τρίτων οργανισμών, εταιριών και φυσικών προσώπων που προβάλλονται εντός του ιστοτόπου με τους διαφημιζόμενους να έχουν την αποκλειστική ευθύνη για την εγκυρότητα του περιεχομένου τους και οτιδήποτε άλλο συμπεριλαμβάνεται στο διαφημιστικό υλικό τους, συμπεριλαμβανομένων τυχόν λαθών ή ανακριβειών που ενδέχεται να υπάρχουν σε αυτό.
  9. Οι ανωτέρω όροι χρήσης του https://15minutes.gr/ καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το εφαρμοστέο δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Κανονισμοί των οργάνων της Ε.Ε. κ.α.) και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς οποιαδήποτε εφαρμοστέα νομοθεσία ή κανονισμό, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών παρόντων όρων χρήσης.