01.06.2020    02:56

Για… πολιτική κριτική μιλά τώρα ο Πολάκης μετά την επίθεση στον Κυμπουρόπουλο

Mετά τον θόρυβο και τις εσωκομματικές αντιδράσεις που έχουν δημιουργηθεί, παρά την πλήρη κάλυψη του πρωθυπουργού, για την αήθη και χυδαία επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιχείρησε να βγει από πάνω, μιλώντας μάλιστα για διαστρέβλωση των όσων έγραψε.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους από το περιστύλιο της Βουλής, ο κ. Πολάκης εκτίμησε πως το θέμα είναι «αν η Νέα Δημοκρατία και ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος θεωρούν χάρες τα θετικά μέτρα άρσης των διακρίσεων που προσφέρει το κοινωνικό κράτος και θέλουν να τα καταργήσουν».

Αρνούμενος για ακόμη μια φορά να ζητήσει συγνώμη, μετά την κατακραυγή από σύσσωμη σχεδόν την αντιπολίτευση -αλλά ακόμα και από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που καταδίκασαν τη δήλωσή του-, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας τόνισε ότι «ένα σύγχρονο κράτος οφείλει να θεσμοθετεί θετικά μέτρα για τα άτομα με αναπηρία».

«Διατύπωσα πολιτική κριτική σε δήλωση που έλεγε κάποια πράγματα από τη στιγμή που ορθώς κάνει και εκτίθεται στο πολιτικό πεδίο. Το ερώτημα είναι αν τα θεωρούν χαρές που θέλουν να καταργήσουν» πρόσθεσε.