30.05.2020    12:25

Δείτε μια «shopping star» να τα χώνει στους αστυνομικούς που της λένε να φύγει από την παραλία της Θεσσαλονίκης

Aυτή η κυρία που την… πέφτει στους αστυνομικούς που της έκαναν παρατήρηση ότι δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στην παραλία της Θεσσαλονίκης, είναι πρώην παίκτρια του shopping star και βέβαια δηλώνει μοντέλα, ηθοποιός, παρουσιάστρια και ό,τι άλλο θέλετε…

Ονομάζεται Ιωάννα Κουσκούση είναι μητέρα ενός παιδιού, – ελπίζουμε να μην ήταν το παιδάκι που φαίνεται στα πλάνα του βίντεο την ώρα που τα «χώνει» στους άνδρες της ΔΙΑΣ- λέει ότι είναι μοντέλο, ηθοποιός, δημοσιογράφος, παρουσιάστρια σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Στο παρελθόν είχε μια αναπάντεχη συνάντηση με τον Τσίπρα, του οποίου δηλώνει θαυμάστρια.


Τι είχε πει τότε:

«Εγώ είμαι… τρελή και έτσι κι αλλιώς από τη φύση μου ζω την ζωή μου στο έπακρο. Και τι εννοώ με αυτό, εκεί που περπατάω μου αρέσει να τρομάζω τον κόσμο, να τους χαμογελώ, είμαι μια γυναίκα έξω καρδιά. Εγώ είχα πάει στη ΔΕΘ για να κάνω μια βόλτα στα περίπτερα. Είδα, λοιπόν, ότι γινόταν ένας συνωστισμός και δεν μπορούσα να προχωρήσω με τίποτα. Είχα και κάτι νεύρα…. Και ξαφνικά εκείνη την ώρα βλέπω τον Αλέξη Τσίπρα και παθαίνω ένα σοκ. Επειδή εμένα μου αρέσει να βγάζω συνέχεια στιγμιότυπα και να τα ανεβάζω στα social, πάω δίπλα του και τού λέω να βγάλουμε μια φωτογραφία. Βέβαια η αλήθεια είναι πως τον αιφνιδίασα, αφού τελικά τράβηξα βίντεο, αλλά δεν μου είπε τίποτα! Και έτσι μου βγήκε το ‘’θα τρελαθώ, σας αγαπώ’’. Να σου πω την αλήθεια είναι ωραίος άνδρας και εγώ αυτόν ψήφισα. Αν και τον αιφνιδίασα νομίζω ότι με συμπάθησε!».

Δείτε και τα σχόλια των χρηστών του Twitter για την εν λόγω κυρια: