04.07.2020    20:13

Δολοφονία στο Περιστέρι: Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη που πυροβόλησε στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του δράστη ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης 24 Ιουλίου δολοφόνησε εν ψυχρώ πυροβολώντας στο κεφάλι εξ’ επαφής έναν άνδρα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Η άγρια δολοφονία σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ σε καφετέρια ιδιοκτησίας  των γνωστών ηθοποιών Μάνου Παπαγιάννη και Αγγελικής Δαλιάνη, στη συμβολή των οδών Περικλέους και Αφροδίτης, στο Περιστέρι και σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο δράστης και το θύμα φέρονται να κάθονταν μαζί στο ίδιο τραπέζι, όπου λίγο αργότερα σημειώθηκε η δολοφονία.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως για άγνωστη -μέχρι στιγμής- αιτία ο ένας από τους δύο έφυγε από την καφετέρια και επέστρεψε λίγο αργότερα με ένα όπλο στο χέρι.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης και το θύμα καθόντουσαν, νωρίτερα, στο ίδιο τραπέζι και είχαν μία έντονη συζήτηση, όταν κάποια στιγμή, ο δράστης σηκώθηκε από το τραπέζι και είπε στο θύμα, «καλά πάω να το φέρω».

Κατά πληροφορίες τον δολοφόνο περίμενε ένας άνδρας με μηχανή ενώ άλλες πληροφορίες που επικαλείται το Έθνος αναφέρουν ότι ο δράστης είχε φροντίσει να έχει κάλυψη από άτομα που τον περίμεναν έξω από την καφετέρια.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως άκουσαν τρεις ή τέσσερις πυροβολισμούς, οι όποιοι είχαν στόχο το κεφάλι του θύματος.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε το θύμα εν ζωή και το μετέφερε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα της δολοφονίας.

Συγκλονισμένος ο Μάνος Παπαγιάννης

Το newsit.gr επικοινώνησε με την κυρία Γιάννα Παναγοπούλου, συνήγορο του Μάνου Παπαγιάννη, η οποία ενημερώθηκε για το αιματηρό περιστατικό στο Περιστέρι και τόνισε ότι ο πελάτης της και η σύζυγός του, Αγγελική Δαλιάνη, είναι συγκλονισμένοι.

«Δυστυχώς η εγκληματικότητα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής έχει αυξηθεί. Το περιστατικό που συνέβη έξω από την καφετέρια του πελάτη μου σε συνδυασμό με το άλλο περιστατικό που σημειώθηκε την ίδια μέρα στην ίδια περιοχή, με τον άνθρωπο που έπνιξε έναν συνάνθρωπό του με μία σακούλα, δείχνουν δυστυχώς ότι θα πρέπει να ληφθούν μέτρα ώστε οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς και να υπάρξει μια καταστολή της εγκληματικότητας», είπε η δικηγόρος του ηθοποιού.