08.07.2020    07:46

Επιβεβαίωση του 15minutes.gr για την οργή Μητσοτάκη για Βαρβιτσιώτη

Γράφαμε πριν δύο ημέρες αποκλειστικά ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «πυρ και μανία» με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, θεωρώντας ότι ο πρώην υπουργός, βουλευτής της Β΄ Αθήνας και γόνος ενός από τα προβεβλημένα «γαλάζια τζάκια», δημιουργεί με την προσωπική στάση του προβλήματα στην αλλαγή εικόνας που επιχειρεί η Νέα Δημοκρατία.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε ξαπλώστρα της Μυκόνου παρέα με αιθέριες υπάρξεις
Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε ξαπλώστρα της Μυκόνου παρέα με αιθέριες υπάρξεις

Αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι, φαίνεται ήταν οι φωτογραφίες και βίντεο από τις μυκονιάτικες εξορμήσεις του Βαρβιτσιώτη παρέα με αιθέριες υπάρξεις, την ώρα που ο πρόεδρος της ΝΔ  περιοδεύει στις λαϊκές συνοικίες του Λεκανοπεδίου, προκειμένου να επανασυνδέσει το κόμμα με την κοινωνία.

Από τα γενέθλιά του ο Αkrotiri Estate
Από τα γενέθλιά του ο Αkrotiri Estate

Σήμερα ο Βηματοδότης αναφέρεται στο θέμα που αποκάλυψε το 15minutes.gr και σημειώνει συγκεκριμένα:

«Κάτι τα βίντεο του Μιλτ. Βαρβιτσιώτη με πιτσιρίκες στις κοσμικές παραλίες τις Μυκόνου, κάτι κάποιες selfies με μαγιό και ακριβά σκουλαρίκια προβεβλημένης τομεάρχου του κόμματος, κάποιες πληροφορίες για νυχτοπερπατήματα βουλευτών και στελεχών στα μπουζούκια, σε κοσμικά events και σε δεξιώσεις, μαζί με το ξέσπασμα του Νικήτα Κακλαμάνη σε συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου της ΝΔ ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, πως εκθέτουν το κόμμα και τους βουλευτές, έκαναν τον πρόεδρο της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκη να… βγει από τα ρούχα του (από θυμό).
Είπε ότι στο εξής για όποιον προκαλεί με τη συμπεριφορά του θα αναγκάζεται να παίρνει μέτρα (που θα φθάνουν ακόμη και σε καθαίρεση από κομματικά αξιώματα), τους ζήτησε να είναι σεμνοί (και ταπεινοί) καθότι η πατρίς βρίσκεται εν κινδύνω και είπε πως η ΝΔ προσπαθεί να χτίσει με κόπο το κομματικό προφίλ της πάνω στη σοβαρότητα και στην αξιοπιστία.
Τα πρώτα δείγματα επιβολής κανόνων συμπεριφοράς από τον πρόεδρο της ΝΔ έπιασαν τόπο. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά ο κ. Βαρβιτσιώτης, όπως μου είπαν,(ως πρώην υπουργός Ναυτιλίας) δεν ήταν γενικός εισηγητής της ΝΔ στο νομοσχέδιο για τον ΟΛΠ αλλά η Ολγα Κεφαλογιάννη.

Όσον αφορά τον Χρ. Σταϊκούρα που εθεάθη σε κοσμική εκδήλωση για μουσικά βραβεία, η συμμετοχή του σ’ αυτήν ήταν απόλυτα δικαιολογημένη. Και τούτο γιατί συνοδευόταν από την κόρη του, τη σύζυγό του και πέντε παιδάκια από την εκλογική του περιφέρεια και απέφυγε  όπως ο διάολος το λιβάνι να βρεθεί κοντά ή να φωτογραφηθεί με ημίγυμνες σελέμπριτις και τραγουδίστριες.

Και ο Βηματοδότης καταλήγει:
«Πάντως ο κ. Βαρβιτσιώτης αντιμετώπισε όλα αυτά με χιούμορ και βεβαίως χωρίς… μετάνοια. Όταν τον πείραζαν αρκετοί βουλευτές της ΝΔ στη Βουλή για την εντυπωσιακή εμφάνισή του στη Μύκονο με τις πιτσιρίκες, έλεγε ότι το χειρότερο που του συνέβη δεν ήταν ότι προβλήθηκε το βίντεο αλλά ότι διαμαρτύρονται οι άλλες φίλες του για το ότι δεν φωτογραφήθηκε μαζί τους. Όχι θα κάτσει να σκάσει ο βουλευτής».