12.07.2020    13:00

Η ικανοποίηση και η συγκίνηση του Θεσσαλονικιού ΓΓ Υποδομών για την πόλη του

Είναι από τους ανθρώπους που αγαπάει τον τόπο του, τη Θεσσαλονίκη, και παρά το ότι πρέπει να βρίσκεται στην Αθήνα, συχνά πυκνά ανεβαίνει στην πόλη. Μάλιστα χθες, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, για τις εργασίες στο Μετρό Θεσσαλονίκης, βλέποντας ένα έργο που περιμένουν όλοι οι Θεσσαλονικείς να προχωράει τάχιστα, χωρίς καθυστερήσεις.

Πλέον, οι «μηχανές» δουλεύουν στο φουλ στα εργοτάξια του σταθμού Βενιζέλου και όλα τα εμπόδια ξεπερνιούνται. Ο Γιώργος Καραγιάννης, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, συνοδεύει τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών στη Θεσσαλονίκη, για την επιθεώρηση των έργων, αλλά και σήμερα θα είναι επι ποδός για το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο Γιώργος Καραγιάννης, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα δουλεύει αθόρυβα και μεθοδικά, σε συνεργασία με τον Κώστα Καραμανλή – υπάρχει πολύ καλή χημεία μεταξύ τους – ανέφερε ότι είναι «για έναν Θεσσαλονικιό, μεγάλη η ικανοποίηση να βλέπει ότι το έργο που περιμένουμε τόσα χρόνια, το Μετρό Θεσσαλονίκης, πλέον ξεπερνάει όλα τα εμπόδια».

Μάλιστα, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, ήταν μεγάλη η συγκίνηση γιατί «είδαμε αυτό το εμβληματικό έργο επιτέλους να προχωρά, αλλά είδαμε και τα σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα που με τη λύση που υλοποιούμε θα αναδειχθούν και θα γίνουν επισκέψιμα για όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης μας. Ο σταθμός Βενιζέλου θα γίνει ένα Ανοιχτό Μουσείο!»

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Καραγιάννη: