11.07.2020    16:28

Η σύζυγος του Καρτερού και η σύζυγος Σκουρλέτη στοχοποιούν δημοσιογράφο της ΕΡΤ

Λουπάκη (σύζυγος Καρτερού) κόβει, Πρίσκου (σύζυγος Σκουρλέτη) ράβει, στοχοποιώντας μια δημοσιογράφο της ΕΡΤ που δεν κάνει τα γούστα τους.
Φαντάζεστε τη γυναίκα του Μουρούτη, μαζί με τη Μανωλίδου να έκαναν κάτι αντίστοιχο, τι χαμός θα είχε γίνει;
Έχουν αποθρασυνθεί τελείως. pic.twitter.com/J17c1wEv9y

Η κυρία Λουπάκη είναι γνωστή για τη σχετική ανάρτησή της για τη φονική φωτιά στο Μάτι. Δετε τί είχε γράψει τον Ιούλιο, κατά την τραγικές ημέρες που κάηκαν στο Μάτι 99 άνθρωποι:

Η ανάρτηση της δημοσιογράφου στην εφημερίδα «Αυγή» και στο κομματικό ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο»ξεσήκωσε σφοδρές αντιδράσεις.

Όπως έγραψε η ίδια μεταξύ άλλων: «Κόψτε τα πρωτοφανής τραγωδία, οι νεκροί το 2007 ήταν 63»!

Οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν πολλές και ορισμένοι ζήτησαν από την κ. Λουπάκη να κατεβάσει την ατυχή ανάρτηση.

Λίγη ώρα αργότερα, η Ευγενία Λουπάκη παραδέχθηκε ότι διέγραψε την ανάρτησή της, λέγοντας ανάμεσα στα άλλα: «…βρισίδι και απειλές από τον καναπέ σε άλλους τοίχους».

«Μετά από μια τρίωρη έκτακτη ενημερωτική εκπομπή αρνούμαι να επιστρέψω στην αρένα του φεισμπουκ. Διέγραψα την ανάρτηση περί «πρωτοφανούς τραγωδίας» διότι είμαι σίγουρη ότι έχετε κανει την δέουσα αναπαραγωγή. Βολευτείτε στον καναπέ σας και συνεχίστε το βρισίδι και τις απειλές στο δικό σας τοίχο, όχι στον δικό μου. Πιστοποιητικά αριστερης πολιτικής ορθότητας δεν χρειάζομαι ούτε και είστε άξιοι να δώσετε. Ξέρετε εσείς ποιους και ποιες εννοώ . Οι φίλοι ξέρουν επίσης ότι έλαβα υπόψιν τη γνώμη τους για την διατύπωση. Και ΟΛΟΙ ξέρουν ότι δεν έκανα κανένα συμψηφισμό, αλλά αναφερόμουν στην υπερβολική χρήση του όρου «πρωτοφανής» από τα ΜΜΕ», σημείωσε στην νέα ανάρτησή της.