08.08.2020    15:25

Καταγγελία Άδωνι Γεωργιάδη: Αυτός που έστειλε τον Παπασταύρου στη δικαιοσύνη του βρήκαν θέση εργασίας στο υπουργείο Οικονομικών

Η καταγγελία του Άδωνι Γεωργιάδη πως «Ένας από τους υπάλληλους που έστειλαν τον κ. Παπασταύρου στη δικαιοσύνη επιβραβεύτηκε με το να μεταφερθεί και να εργάζεται πλέον στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδη» αναμένεται να προκαλέσει εξελίξεις στην υπόθεση, καθώς ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών καλείται να δώσει εξηγήσεις για όσα ισχυρίζεται ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ

Επιπλέον ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο μείζον ζήτημα της επικαιρότητας, τις κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό σημειώνοντας πως «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η διαπραγμάτευση πηγαίνει άσχημα και το ασφαλιστικό θα έχει αλλαγές από το σχέδιο Κατρούγκαλου».

Τόνισε ότι «οι Συριζαίοι θα ψηφίσουν τα πάντα προκειμένου να κρατήσουν την καρέκλα τους», ενώ ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ δεν θα ψηφίσει με τίποτα όπως χαρακτηριστικά είπε αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών σημειώνοντας ωστόσο πως αν θεωρεί η αξιωματική αντιπολίτευση πως κάτι είναι στη σωστή κατεύθυνση θα το ψηφίζει.

Σε ό,τι αφορά το χαρακτηρισμό «ηλίθιος» που απέδωσε στον Αλέξη Τσίπρα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε είπε πως ενοχλείται όταν ένας ξένος μιλάει με απρέπεια στον πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Αναφερόμενος στο θέμα για  το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και τις τηλεοπτικές άδειες είπε πως τον αριθμό των αδειών αποφασίζει η αγορά και όχι οι πολιτικοί. Τόνισε ότι είναι αδιανόητο να αποφασίζει ο υπουργός επικρατείας Νίκος Παππάς τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών, ενώ σημείωσε ότι την διαδικασία θα πρέπει να αναλάβει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.