03.04.2020    21:07

Κόμπι Μπράιαντ: Μαζί στο ελικόπτερο και η 13χρονη κόρη του Τζιάνα – Ποιοι είναι οι άλλοι νεκροί (εικόνες – video)

Εννέα είναι τελικά οι νεκροί μετά την συντριβή του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ, όπως ανακοινώθηκε επισήμως από την αστυνομία του Λος Άντζελες και τον σερίφη Βιλανουέβα.

Εκτός του Κόμπι και της κόρης του Τζιάνα, άλλοι επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή του, χωρίς προς το παρόν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα ονόματά τους.


Ο σερίφης της περιφέρειας Καλαμπάσας στο Λος Άντζελες ανακοίνωσε ότι οι επιβαίνοντες -μεταξύ των οποίων ο Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του- στο ελικόπτερο που συνετρίβη ήταν τελικά 9, δηλαδή 8 επιβάτες και ο πιλότος.

Όπως αναφέρουν οι αμερικανικές αρχές και οι 9 της μοιραίας πτήσης θεωρούνται νεκροί. Μάλιστα όπως αναφέρει το TMZ Sports το μοιραίο ελικόπτερο μετέφερε τον Μπράιαντ και την κόρη του στις εγκατασάσεις της Mamba Academy, όπου η Τζιάνα είχε προπόνηση!


Η Mamba Sports Academy ήταν το δημιούργημα του Κόμπι την οποία εγκαινίασε το 2016 φτάνοντας να υποστηρίζει 50.000 θεατές.

Μαζί με την σύζυγό του είχαν αποκτήσει τέσσερις κόρες, τη Τζιάνα, τη Ναταλία, τη Μπιάνκα και την Κάπρι, η οποία είχε γεννηθεί τον Ιούνιο του 2019.

Ποιοι είναι οι μεταξύ των νεκρών

Μεταξύ των νεκρών είναι και η προπονητής μπάσκετ Κριστίνα Μάουζερ, ο προπονητής baseball John Altobelli, με τη σύζυγό του Keri, και την κόρη τους Alyssa.