06.04.2020    05:19

Λέονι Σαρλότ φον Χάζε: Η 35χρονη μητέρα που στέφθηκε Μις Γερμανία 2020!

Για πρώτη φορά στα 93 χρόνια του θεσμού για την ανάδειξη της ωραιότερης Γερμανίδας «Μiss Germany» οι κριτές επέλεξαν να «στείλουν» στην κορυφή μια 35χρονη μητέρα, που έκλεψε της εντυπώσεις με το βιογραφικό και τη γενικότερη παρουσία της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Sun’s out, buns out! (Stretch marks, scars, cellulite and all the good things included). 🍑🌞🐡

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie von Hase (@leonievonhase) στις


Η ωραιότερη Γερμανίδα για το 2020, η οποία μάλιστα έχει ζήσει και στην Ελλάδα, είναι η Λεονί Σαρλότ φον Χάζε (Leonie Charlotte von Hase).

Ο διαγωνισμός ομορφιάς, που διεξήχθη στο «Europa Park Arena» κοντά στο Φράιμπουργκ της νότιας Γερμανίας, ανέδειξε νικήτρια τη μεγαλύτερη σε ηλικία υποψήφια του διαγωνισμού, η οποία είναι και μητέρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

CRAAAAAAZY! Ich bin überwältigt nach dem gestrigen Abend voller Emotionen & Spannung ⚡️ Mädels, vielen Dank für diese unvergessliche Zeit! Ihr seid alle so unglaublich Powerfrauen ⚡️#EmpoweringAuthenticWomen #MissGermany #NewMissGermany

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie von Hase (@leonievonhase) στις

Η «ιστορική» όπως την αποκαλούν νίκη της, στη Γερμανία,  σηματοδοτεί και μια αλλαγή πλεύσης των καλλιστείων καθώς η 35χρονη όχι μόνο νίκησε τις κατά πολύ νεώτερές της υποψήφιες, αλλά είναι και μητέρα και επιτυχημένη επιχειρηματίας.