07.07.2020    15:58

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή την άλλη τα τέλη κυκλοφορίας με το μήνα – Γιατί το πάνε από εβδομάδα σε εβδομάδα

Από εβδομάδα σε εβδομάδα το πάνε στο υπουργείο Οικονομικών για τη διάταξη με τα τέλη κυκλοφορίας με το μήνα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κατατεθεί στο τέλος της εβδομάδας ή μπορεί και την επόμενη! Φαίνεται ότι στο ΥΠΟΙΚ δεν τους ενδιαφέρει να μαζέψουν χρήματα, αφού πολλοί είναι οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, που θέλουν να πάρουν πίσω έστω και για λίγο τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους. Δεν είναι δα και τόσο περίπλοκο το θέμα… Αλλά δυστυχώς, έχουμε να κάνουμε με τους γραφειοκράτες του ελληνικού Δημοσίου.

Άλλες χρονιές η σχετική διάταξη ήταν σε ισχύ από τον Μάιο ενώ τώρα φτάσαμε Ιούλιο και ακόμη τίποτα. Kαι μάλλον, όλα δείχνουν ότι θα «φάμε» και το πρώτο 10ήμερο!

Και μετά οι πολίτες θα είναι υποχρεωμένοι να καταβάλλουν το αναλογούν ποσό για όλο το μήνα, αν κατατεθεί το πρώτο δεκαήμερα του Ιουλίου. Τόσο καλά τα κάνουν όλα στο υπουργείο Οικονομικών!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχετική διάταξη του υπουργείου Οικονομικών, θα έχει μια διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, προς όφελος των πολιτών οι οποίοι ακόμη δεν έχουν δει κάτι, καθώς θα καταργηθεί το «πέναλτι» των δύο μηνών παραπάνω που πλήρωναν οι κάτοχοι αυτοκινήτων.