08.07.2020    11:05

Μητσοτάκης: «Ηθικά έκπτωτος ο Τσίπρας» – Εσωκομματικά: «Η ΝΔ είναι ένα γερασμένο κόμμα»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιτέθηκε στο Πρωθυπουργό χαρακτηριζοντάς τον «ηθικά έκπτωτο», καθώς όπως αναφέρει ό,τι υποσχέθηκε το πήρε πίσω με το Τρίτο Μνημόνιο.

«Ο κ. Τσίπρας είναι ηθικά έκπτωτος. Κορόιδεψε τον ελληνικό λαό,υποσχέθηκε μία σειρά από πράγματα, που τα παίρνει όλα πίσω με το τρίτο μνημόνιο». «Ο πρωθυπουργός κορόιδεψε τον ελληνικό λαό, καθώς αφού του υποσχέθηκε την 13η σύνταξη, τώρα έρχεται και του κόβει την 12η. Θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ και τώρα όχι απλά δεν καταργείται, αλλά ενισχύεται η φοροκαταιγίδα σ’ όλη την ακίνητη περιουσία, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης».

«Όταν ο κ. Τσίπρας ζητάει τώρα προτάσεις να του θυμίσω ότι προεκλογικά είχα καταθέσει κοστολογημένες προτάσεις ισοδύναμων μέτρων που αφορούσαν στην περικοπή των δαπανών», ανέφερε ακόμη.

«Η ΝΔ ένα κουρασμένο και γερασμένο κόμμα».

Όσον αφορά τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε ότι η παράταξη χρειάζεται τους απλούς ανθρώπους, ώστε να γυρίσει σελίδα.

«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι τα ψηφοδέλτια θα στελεχώνονται μόνο με κομματικά στελέχη που δεν έχουν κολλήσει ένσημα».

Τονίζει μάλιστα πως η ΝΔ είναι ένα κόμμα μηχανισμών και αυτό πρέπει να τελειώσει:

Στη συνέχεια  της προεκλογικής του εκστρατείας, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Κυριακή τη Θήβα και τη Λειβαδιά. Εκεί θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Θήβας, Σπύρο Νικολάου (18:00), ενώ δύο ώρες αργότερα θα βρεθεί στη Λειβαδιά.