08.07.2020    16:33

Πυροβόλησαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην Γλυφάδα

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από ένοπλη επίθεση που δέχθηκε -το βράδυ της Δευτέρας- κοντά στο σπίτι του στην Γλυφάδα ο 47χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες που επικαλείται ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στα Νέα, άγνωστος που επέβαινε σε ένα Smart πλησίασε τον 47χρονο Σερβο, o οποίος συνεργάζεται ξανά με τον Ολυμπιακό, και τον πυροβόλησε στο κάτω μέρος του σώματος του.

Παραμένει άγνωστο αν από την επίθεση τραυματίσθηκε σοβαρά ο γνωστός βετεράνος ποδοσφαιριστής κι ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε εκφράσει την εκτίμηση του στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού λέγοντας «έχω πολύ φιλικές σχέσεις με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει πολύ τον Ολυμπιακό».

Σύμφωνα με πληροφορίες σε σχετικά κοντινή απόσταση η ΕΛ.ΑΣ. ανακάλυψε το Smart που χρησιμοποιήθηκε στην εγκληματική επίθεση και εντός αυτού το όπλο.

Το όπλο που χρησιμοποιήθηκε είναι τύπου glock, ενώ το όχημα -που δεν είναι κλεμμένο- φέρεται να προέρχεται από την Καλαμάτα.

Προς το παρόν ο δράστης είναι άφαντος.