13.07.2020    09:14

Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία της 17χρονης Μαρίας – Ιωάννας και της μητέρας της

Σε κλίμα οδύνης και με πολλά ερωτηματικά πραγματοποιήθηκε η κηδεία της άτυχης μητέρας και κόρης που βρέθηκαν νεκρές σε χαράδρα 120 μέτρων. Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν το πρωί της Τρίτης, στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας στην Κατερίνη για να αποχαιρετήσουν τη 17χρονη Μαρία – Ιωάννα και τη μητέρα της Σβέτα.

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία ο πατέρας και σύζυγος και οι δύο αδερφές και κόρες της άτυχης Μαρίας – Ιωάννης και της μητέρα της.

Υπενθυμίζεται ότι η 17χρονη και η μητέρα της αγνοούνταν από τις 8 Νοεμβρίου και τα πτώματά τους βρέθηκαν εννέα μέρες μετά σε χαράδρα 120 μέτρων, όπου εντοπίστηκε και το αμάξι τους.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστή ο θάνατος και των δυο γυναικών ήταν ακαριαίος.

Αυτοκτονία ή δυστύχημα;

Μπορεί το μυστήριο της εξαφάνισης των δύο γυναικών να έληξε άδοξα, ωστόσο η υπόθεση απέχει ακόμα από το να κλείσει.

Αυτό γιατί οι Αρχές εξετάζουν από τι προήλθε ο θάνατος, με το σενάριο της αυτοκτονίας να είναι -προς το παρόν- το επικρατέστερο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αποκαλύπτουν ότι η γυναίκα είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια και μάλιστα είχε ενημερώσει τηλεφωνικά τον άντρα της.

Στο σενάριο της αυτοκτονίας συνηγορεί και η μαρτυρία της γιαγιάς της 17χρονης, πριν από λίγες μέρες στο Star.

H γυναίκα είχε αποκαλύψει ότι η 45χρονη αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό ψυχολογικά προβλήματα και χρειαζόταν βοήθεια. Όπως είπε, η 45χρονη είπε στον σύζυγό της ότι δεν αντέχει άλλο και θα αυτοκτονήσει – είπε μάλιστα ότι και στο παρελθόν είχε κάνει απόπειρα.