01.06.2020    00:57

Σάλος από τη χυδαία ανάρτηση της ΣΥΡΙΖΑίας Βουνάτσου – Την αποδοκιμάζουν ακόμη και οι δικοί της

Σάλος έχει προκληθεί από την ανάρτηση του ΣΥΡΙΖΑίας Μυρσίνης Βουνάτσου, η οποία ανέφερε ότι περιμένει να… ισοφαριστούν οι νεκροί στο Μάτι από τον κορωνοϊό και μετά θα αρχίσει η κυρία αυτή να ζητάει ποινικές ευθύνες!  Την αποδοκιμάζουν ακόμη και οι δικοί της, οι ΣΥΡΙΖΑίοι, οι οποίοι καταδικάζουν την «συντρόφισσά» τους αλλά και άλλους που μετράνε νεκρούς από τον κορωνοϊό.

Δείτε την κατάπτυστη ανάρτησή της:

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου:

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αποδοκιμάζει συλλογικά και απερίφραστα την ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η οποία προσβάλει και εκθέτει τον χώρο μας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία τόσο τοπικά όσο και κεντρικά, έχει ριχτεί με όλες του τις δυνάμεις στη μάχη του λαού μας κόντρα στην πρωτοφανή και επικίνδυνη πανδημία και τις επιπτώσεις της.

Κάνει προτάσεις και εργάζεται τοπικά και πανελλαδικά για την στήριξη του υγειονομικού προσωπικού, των εργαζομένων, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των ευπαθών ομάδων.

Επαγρυπνεί, καταγράφει τις συνεχείς εξελίξεις, βγαίνει μπροστά, για να υπερασπιστεί όλους αυτούς που η Κυβέρνηση αφήνει απροστάτευτους.

Αυτή είναι η μόνη στάση, η μόνη θέση της Αριστεράς.

Και βέβαια αμετανόητη αυτή η κυρία επανήλθε με ανάρτησή της για το θέμα, μετά το κράξιμο που έφαγε. Δείτε τι έγραψε:

Και βέβαια, σύμφωνα με στελέχη του κόμματος δεν υπάρχει καταστατικά διαγραφή μελών στον ΣΥΡΙΖΑ…