Search
Close this search box.
Search

Τα “τζάκια” της ΝΔ ακόμα… καπνίζουν – Ποιοι “γόνοι” κατεβαίνουν – Όλα τα ονόματα

Πριν 8 έτη

 

Ανεξάρτητα με το πότε θα γίνουν οι εκλογές, στο Μοσχάτο θέλουν να είναι έτοιμοι τα κομματικά ψηφοδέλτια ενώ μεγάλο στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη παραμένει η ανανέωση στις γαλάζιες λίστες με παράλληλο άνοιγμα προς το κέντρο. Στην νέα έδρα της ΝΔ καταρτίζονται ήδη τα ψηφοδέλτια ενώ και το μητρώο πολιτικών στελεχών και υποψηφίων που μόλις εγκαινιάστηκε κινείται προς σε αυτή την κατεύθυνση, αφού αναμένεται να εγγραφούν στελέχη κυρίως από άλλους χώρους. Στην Πειραιώς όμως καταγράφεται  συνωστισμός “γόνων”, οι οποίοι επιθυμούν να συνεχίσουν την διαδρομή των πολιτικών οικογενειών του κόμματος.

nikos_kostopoulosΜόνο στη Β’ Αθήνας κατεβαίνει ο Νίκος Κωστόπουλος, γιος του Δημήτρης Κωστόπουλου αλλά και η  Ιωάννα Γκελεστάθη, κόρη του πρώην υπουργού Νίκου Γκελεστάθη.

gelestathi-1

Στην ίδια εκλογική μάχη θα ριχθεί και η Ντόρα Πάλλη, κόρη της Φάνης Πάλλη – Πετραλιά.

dora_palli

Όσον αφορά την Εβελίνα Γιακουμάτου δεν θα είναι τελικά υποψήφια σε αυτές τις εκλογές αφού θα κατέβει εκ νέου ο πατέρας της Μάκης Γιακουμάτος.

giakoumatou


Στην Α’ Πειραιά υποψήφιος θα είναι ο Γιάννης Μελάς, γιος του πρώην βουλευτή Τάκη Μελά.

mellas_giannis

Στη Β Πειραιά μάλλον κατεβαίνει ο Παναγιώτης Τραγάκης, γιος του Γιάννη Τραγάκη.

tragakis_panagiotis

Στην Αιτωλοακαρνανία θα κατέβειο στενός συνεργάτης του Μητσοτάκη και πρώην βουλευτής του νομού Σπήλιος Λιβανός, γιος του Διονύση Λιβανού ενώ ενδιαφέρεται και ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, γιος του πρώην υφυπουργού Εργασίας Νίκου Αγγελόπουλου.

livanos

Στα Ιωάννινα θα είναι πάλι υποψήφιος ο πρώην υπουργός Σταύρος Καλογιάννης, γιος του πρώην βουλευτή του νομού Λευτέρη Καλογιάννη.

kalogiannis


Στην Άρτα ακούγονται τα ονόματα της Εύης Καραμπίνα, κόρη του Κώστα Καραμπίνα και του Δημήτρη Κονταξή, γιου του πρώην βουλευτή Θανάση Κονταξή.

karabina

Στην Αρκαδία υποψήφια θα είναι η Εύη Τατούλη, κόρη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

nakosΣτη Μαγνησία μάλλον θα είναι υποψήφιος ο Σταύρος Νάκος, γιος του πρώην υφυπουργού Θανάση Νάκου ενώ θα είναι πάλι στα ψηφοδέλτια η πρώην υφυπουργός Ζέτα Μακρή, κόρη του πρώην βουλευτή Μιχάλη Μακρή.

mikelis_xatzigakisΣτα Τρίκαλα κατεβαίνει ο Μικέλης Χατζηγάκης, γιος του πρώην υπουργού Σωτήρη Χατζηγάκη.

anagnostopoulos_giorgosΣτην Καρδίτσα σκέφτεται να επιστρέψει στα ψηφοδέλτια ο πρώην βουλευτής Γιώργος Αναγνωστόπουλος, γιος του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης Θόδωρου Αναγνωστόπουλου ενω στα ψηφοδέλτια θα είναι πάλι ο πρώην υφυπουργός Σπύρος Ταλιαδούρος, γιος του Θανάση Ταλιαδούρου.

dermetzopoulos_melinaΣτον Έβρο αν δεν κατέβει ο πρώην υφυπουργός Αλέκος Δεμερντζόπουλος τη θέση του θα πάρει η κόρη του Μελίνα Δερμεντζοπούλου

thalassinouΣτη Σάμο ακούγεται η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Φωτεινή Θαλασσινού, κόρη του πρώην βουλευτή Θαλασσινού Θαλασσινού.

zaxarias_kefalogiannisΣτο Ηράκλειο συζητιέται το όνομα του Ζαχαρία Κεφαλογιάννη, ξάδερφου του Μανώλη Κεφαλογιάννη ενώ και στα Χανιά μπορεί να κατέβει ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, ανιψιός του Χρήστου Μαρκογιαννάκη με τον πρώην υφυπουργό Μανούσο Βολουδάκη και γιο του πρώην βουλευτή Γιώργου Βολουδάκη να μην έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι πάλι υποψήφιος.

Σε όλους αυτούς πρέπει να προστεθεί μια σειρά από νυν βουλευτές-γόνους πολιτικών οικογενειών που βρίσκονται στα γαλάζια έδρανα, όπως ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, η Σοφία Βούλτεψη, ο Θανάσης Δαβάκης, ο Σίμος Κεδίκογλου, ο Κώστας Καραγκούνης, ο Χρήστος Δήμας, ο Κώστας Σκρέκας και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.