28.02.2020    10:28

Τι απαντά η Tζίτζι Χαντίντ στις επιθέσεις για την ανάρτηση της για Μύκονο

Θύμα ληστείας στη Μύκονο αποκάλυψε ότι έπεσε η Τζίτζι Χαντίντ, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται ποτέ να επισκεφτεί ξανά το νησί των «ανέμων».

Το μοντέλο και οι αδελφές της, βρέθηκαν προ ημερών στο νησί και δεν παρέλειψαν να το μοιραστούν με τους ακολούθους του στο Instagram. Ωστόσο οι φετινές τους διακοπές δεν κύλησαν όπως ήθελαν.

«Με λήστεψαν. Δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπάω. Δεν σας το συστήνω (σ.σ. τη Μύκονο). Ξοδέψτε τα χρήματά σας αλλού», έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram.

Η ανάρτησή της αυτή βέβαια, ενόχλησε πολλούς από τους followers της, που θεώρησαν λάθος τη συγκεκριμένη δήλωση της, καθώς όπως είπαν το περιστατικό δεν μπορεί να χαρακτηρίσει ούτε το νησί της Μυκόνου και σαφώς ούτε και τη χώρα μας ενώ θεώρησαν λάθος από ένα δημόσιο πρόσωπο να δυσφημεί μια χώρα .

Η Gigi, όμως δεν άφησε τα πράγματα έτσι και απάντησε στα αιχμηρά σχόλια που δέχτηκε:  «Αφήστε με να ξεκαθαρίσω σε όποιον πιστεύει ότι δεν αξίζω να έχω άποψη για την εμπειρία που βίωσα αλλά και να προειδοποιήσω τον κόσμο με βάση αυτή – Λήστεψαν εμένα και άλλα 30 σπίτια εκείνο το βράδυ, κάποιους μάλιστα υπό την απειλή όπλου. Δεν ήταν δυνατό να επικοινωνήσω με κανενός είδους επιβολής του νόμου παρά μόνο με τον προσωπικό μου security, ένα προνόμιο που δυστυχώς δεν έχουν πολλοί. Εάν κάτι συμβεί όσο το αστυνομικό τμήμα είναι κλειστό, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να προστατεύσεις τον εαυτό σου, και όταν το τμήμα ανοίξει, η εκπαίδευση τους και οι πόροι τους δεν είναι αρκετά έτσι ώστε ο κόσμος στο νησί να είναι ασφαλής ή για να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στα περιστατικά εγκληματικότητας που συμβαίνουν σε καθημερινή βάση στο νησί (μιλάω για το νησί συγκεκριμένα γιατί εκεί βίωσα την εμπειρία μου).