Ο Διοικητής των Χερσαίων Δυνάμεων της Σερβίας, Αντιστράτηγος Milosav Simovic, βρίσκεται στην Ελλάδα, ύστερα από σχετική πρόσκληση του Έλληνα ομολόγου Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστρατήγου Βασίλειου Τελλίδη.
Ο Σέρβος Αρχηγός, έγινε δεκτός σε εθιμοτυπικού χαρακτήρος συναντήσεις στις οποίες παρευρισκόταν και ο Έλληνας Αρχηγός, τόσο από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Αμύνης Δημήτρη Βίτσα, όσο και από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ αλλά και του Σέρβου Πρέσβη στην Αθήνα.
Κατά τις επαφές αυτές συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας των δύο χωρών τόσο στον αμυντικό τομέα όσο και στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας (με τον ΑΝΥΕΘΑ), όσο και αμοιβαίου – καθαρώς στρατιωτικού – ενδιαφέροντος, τα οποία επικεντρώθηκαν στην αναβάθμιση της στρατιωτικής συνεργασίας των Στρατών Ξηράς Ελλάδας και Σερβίας με τους άλλους δύο Αρχηγούς, ιδίως βεβαίως με τον Αρχηγό ΓΕΣ.