26.05.2020    11:27

Τροχαίο με τραυματίες μαθητές στο Μεσολόγγι

Σύμφωνα με δημοσίευμα του onairnews.gr, γυναίκα οδηγός αυτοκινήτου φαίνεται να έχασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας της και να παρασύρει κολόνα φωτισμού.

Το σημείο του ατυχήματος βρίσκεται πλησίον σχολείου και έτσι υπήρξε άμεση κινητοποίηση για το συμβάν.

Το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ για την κατάσβεση επιχείρησε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που μετέβη άμεσα στο σημείο, με τη βοήθεια των μαθητών που οικειοθελώς έτρξαν να προσφέρουν και εκείνοι τις υπηρεσίες τους.

Αμεσα κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τη γυναίκα και τα δύο παιδιά που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, ενώ παράλληλα οι άνδρες του κλιμακίου πραγματοποίησαν απεγκλωβισμό οδηγού οχήματος που φαίνεται να εμβόλισε το διερχόμενο αυτοκίνητο προκαλώντας το ατύχημα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η άτυχη γυναίκα, ο έτερος οδηγός φαίνεται να ένιωσε έντονη αδιαθεσία με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να πέσει επάνω στο δικό της με αποτέλεσμα να τρακάρουν.

Να σημειωθεί, τέλος, πως η γυναίκα με τα δύο της παιδιά είναι ελαφρά τραυματίες και έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες εξετάσεις.