-->
03.12.2022

Άγριο ξύλο Χρυσαυγιτών – αντιεξουσιαστών μέσα στο δικαστήριο

Το τεταμένο κλίμα στη δικαστική αίθουσα όπου εκδικάζεται η υπόθεση των εγκλημάτων που αποδίδονται στη Χρυσή Αυγή, ώθησε το δικαστήριο να διακόψει την κατάθεση του κ. Σωτήρη Πουλικόγιαννη, προέδρου του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής που καταθέτει από χθες για την επίθεση που πραγματοποιήθηκε το 2013 στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος σε μέλη του ΠΑΜΕ.

Το σκηνικό έντασης προκλήθηκε ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και μέλη της Χρυσής Αυγής, όταν ήλθαν πρόσωπο με πρόσωπο, αμέσως μετά τον έλεγχο της αστυνομίας και την είσοδό τους στην αίθουσα του Εφετείου.

Ακολούθησε συμπλοκή στο εσωτερικό της αίθουσας, η οποία έγινε αντιληπτή και έκανε τα μέλη του ακροατηρίου που πρόσκεινται στη Χρυσή Αυγή να σηκωθούν από τις θέσεις τους. Η πρόεδρος του δικαστηρίου κυρία Μαρία Λεπενιώτη διέκοψε τη διαδικασία προκειμένου να πέσουν οι τόνοι. Ύστερα από λίγο η κατάθεση του μάρτυρα ξεκίνησε και πάλι, αφού προηγουμένως μπήκε στην δικαστική αίθουσα (από άλλη είσοδο και συνοδεία αστυνομικής δύναμης), η ομάδα των αντιεξουσιαστών με τις γροθιές σηκωμένες ψηλά.

Διαβάστε επίσης