-->
04.03.2024

Άδωνις: Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχαν τελειώσει

«Οποιοσδήποτε πολιτικός σε οποιαδήποτε άλλη χώρα είχε αποκαλυφθεί ότι ενώ είχαμε μια τέτοια τραγωδία στο Μάτι, έπαιζε θέατρο, θα είχε τελειώσει πολιτικά» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Έστησαν σόου πάνω στους νεκρούς. Είναι αδύνατον να μην ήξερε για τους νεκρούς στο Μάτι ο κ. Τσίπρας… Σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο θα είχαν παραιτηθεί» σημείωσε.

«Η Δούρου δεν έχει πάει ακόμα στην περιοχή που κάηκε… Που είναι η αρμοδιότητά της, η περιφέρειά της» επισήμανε ο βουλευτής της ΝΔ.

Σύμφωνα με τον Άδωνη Γεωργιάδη η ΝΔ δεν εκμεταλλεύθηκε πολιτικά το θέμα της φονικής πυρκαγιάς, παρά μόνο όταν βγήκε η κυβέρνηση  βγήκε και είπε ότι «τα κάναμε όλα καλά».

«Είχαν πολιτικοποιήσει μέχρι και τους θανάτους από τα μαγκάλια, ανέβαινε ο κ. Τσίπρας και θέμα του ήταν οι 5.000, 6.000 και 7.000 αυτοκτονίες, έφτιαξαν μνημείο για τους δήθεν νεκρούς της ΕΡΤ και τώρα έχουμε 100 νεκρούς στις φωτιές και στις πλημμύρες της Μάνδρας και μας κατηγορούν για πολιτικοποίηση των πυρκαγιών αυτοί που έφτιαξαν μνημείο για πλασματικούς νεκρούς».Διαβάστε επίσης