-->
13.06.2024

Άνω – κάτω η ΝΔ από την Παπακώστα – Γλύτωσε τη διαγραφή μαζεύοντας τις «ρουκέτες» περί ψήφισης των ελαφρύνσεων και «γραφικότητας εκλογών»

Τα μαζεύει άρον – άρον η Κατερίνα Παπακώστα μετά τις δηλώσεις της στην εφημερίδα «Ειδήσεις» πώς «πρέπει να ψηφίσουμε τις ελαφρύνσεις».

«Συνέντευξη δεν υπήρξε. Τηλεφωνική  επικοινωνία υπήρξε. Όσο με αφορά, λειτουργώ πάντα θεσμικά  και  στηρίζω  τις αποφάσεις  της ΝΔ και του Προέδρου της, συντασσόμενη με την κρατούσα  θέση. Τόσο σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση όσο και για την ανάγκη εκλογών» δήλωσε η πρώην υφυπουργός.

Στις «Ειδήσεις» όμως σημειώνει πως «εάν κλείσει η αξιολόγηση πρέπει να αποσυρθεί το αίτημα των πρόωρων εκλογών για να προστατευθεί. Και πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί, αν επιμείνουμε, σε λίγο θα γίνουμε γραφικοί».

Όπως φαίνεται η Κατερίνα Παπακώστα βρέθηκε ένα βήμα πριν την διαγραφή της από τη ΝΔ και αναγκάστηκε σε διορθωτική δήλωση ενώ το ίδιο είχε συμβεί και νωρίτερα χθες όπως αποκάλυψε το 15minutes.gr και για τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Τα πράγματα στη ΝΔ δεν εξελίσσονται ομαλά αφού μόλις μέσα σε λίγες ώρες μετά την καρατόμηση του Γιώργου Κασαπίδη λόγω της φέτας από την ομάδα των τομεαρχών, δυο γαλάζιοι βουλευτές  ο Μειμαράκης και η Παπακώστα φαίνεται πως γλύτωσαν στο παρά ένα τη διαγραφή ενώ στο Μοσχάτο βρίσκονται σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού από τα διαδοχικά χτυπήματα.

%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%ba%cf%89%cf%83%cf%84%ce%b1

 Διαβάστε επίσης