Search
Close this search box.
Search

Έκτακτη σύσκεψη Μητσοτάκη με Χαρδαλιά, Κικίλια, Τσιόδρα στο Μαξίμου – Ανησυχία για την «έκρηξη» κρουσμάτων

Πριν 4 έτη

Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης το απόγευμα της Τρίτης στο Μαξίμου με φόντο τον αριθμό ρεκόρ των 667 κρουσμάτων κορονοϊού που ανακοινώθηκαν σήμερα στη χώρα.

Στη σύσκεψη στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες συμμετείχαν ο Νίκος Χαραδαλιάς, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο επικεφαλής του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας και ο Σωτήρης Τσιόδρας, γίνεται επισκόπηση των δεδομένων της πανδημίας, σε συνέχεια των στοιχείων που παρουσιάστηκαν νωρίτερα στο υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσιόδρας παρουσίασε τα επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας. Σε κάθε περίπτωση, τα όποια μέτρα αποφασιστούν θα είναι τοπικού χαρακτήρα.

Η σύσκεψη με τους συναρμόδιους υπουργούς και τους ειδικούς ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη, ωστόσο ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε να γίνει άμεσα διότι μεταβαίνει την Τετάρτη στην Κύπρο για τη τριμερή Σύνοδο με την Αίγυπτο.

Μπορεί να μην αναμένονται άμεσα αποφάσεις για νέα μέτρα, ωστόσο τις επόμενες ημέρες ίσως ανακοινωθούν περιοριστικά μέτρα καθώς επίσης και τοπικά lockdown στις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές, οι οποίες σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση για τον κορωνοϊό στο υπουργείο Υγείας, είναι η Καστοριά, τα Ιωάννινα και η Θεσσαλονίκη.

Η Θεσσαλονίκη προς το παρόν είναι στο «κίτρινο» του υγειονομικού χάρτη και έπειτα από τα τελευταία δεδομένα δεν αποκλείεται να μετακινηθεί στο «πορτοκαλί».

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.