Search
Close this search box.
Search

Ένα κλικ πριν τη διαγραφή η Παπακώστα – Όλο το παρασκήνιο

Πριν 7 έτη

Ανήμερα του Πάσχα η Κατερίνα Παπακώστα εξαπέλυσε νέα ρουκέτα εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη γράφοντας στο Facebook πως θα πρέπει να παραιτηθεί από αντιπρόεδρος του κόμματος οσο διαρκεί η εξεταστική για την υγεία.

Συγκεκριμένα έγραψε “αφού ευχηθώ Καλή Ανάσταση και στον Άδωνι, θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για τη Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματά του …επειδή όμως πιστεύει ότι, ως αντιπρόεδρος, βάλλεται, θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο …έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμό “.

Ενώ πρόσθεσε πως ” η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις, να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του… τέλος, κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν..”.

Προηγουμένως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σε συνέντευξή του στην Real News είχε δηλώσει, πως “η εξεταστική επιτροπή για την Υγεία, για να έχει νόημα, πρέπει να έχει καλές προθέσεις. Η συγκεκριμένη δυστυχώς γίνεται μόνο με έναν σκοπό: να σπιλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ τους πολιτικούς του αντιπάλους, δηλαδή εμένα κατά κύριο λόγο και δευτερευόντως τον κ. Βορίδη και τον κ. Λοβέρδο”.

Αυτή ήταν η αιτία της καρατόμησης της Κατερίνας Παπακώστα από τη θέση της αναπληρώτριας τομεάρχη υγείας αφού πριν είχαν προηγηθεί τηλεφωνήματα μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη, με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να εκφράζει την έντονη δυσφορία του.

Μάλιστα με την πρώην υφυπουργό υγείας επικοινώνησε και στενός συνεργάτης του Μητσοτάκη που όχι μόνο την ενημέρωσε πως παύεται από τα καθήκοντα της αλλά την επόμενη φορά θα διαγραφεί .

Η Κατερίνα Παπακωστα όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε μπει στο μικροσκόπιο του Μοσχάτου. Στις αρχές Μαρτίου μέσω της εφημερίδας ” Ειδήσεις ” σημείωνε πως ” εάν κλείσει η αξιολόγηση πρέπει να αποσυρθεί το αίτημα των πρόωρων εκλογών για να προστατευθεί. Και πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί, αν επιμείνουμε, σε λίγο θα γίνουμε γραφικοί “. Ενώ ξεκαθάριζε πως η ΝΔ έπρεπε να ψηφίσει τις φοροελαφρύνσεις.

Τότε όμως μπροστά στην απειλή για διαγραφή από την Κ.Ο. τα μάζεψε δηλώνοντας πως ” συνέντευξη δεν υπήρξε. Τηλεφωνική επικοινωνία υπήρξε. Όσο με αφορά, λειτουργώ πάντα θεσμικά και στηρίζω τις αποφάσεις της ΝΔ και του Προέδρου της, συντασσόμενη με την κρατούσα θέση. Τόσο σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση όσο και για την ανάγκη εκλογών “.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.