Search
Close this search box.
Search

Ένωση Κεντρώων για την προσχώρηση Καλλιανού στη ΝΔ: Να ποιοι μας λασπολογούσαν

Πριν 9 έτη

Την προσχώρηση του Γιάννη Καλλιάνου, στη ΝΔ, σχολίασε η Ένωση Κεντρώων, ενώ μυκτήρισε και τον «εισοδισμό» της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη τονίζει ότι «όταν ο κ. Καλλιάνος έφυγε από το κόμμα μας καταγγέλλοντας ότι έχουμε μυστική συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ για να μπει η Ένωση Κεντρώων στην κυβέρνηση, όλοι τότε υποψιαστήκαμε ότι εκείνος εκ της συμπεριφοράς του, είχε έλθει σε συμφωνία με την ΝΔ».

Υπενθυμίζει ότι η Ένωση Κεντρώων ποτέ δεν θα μπει στην κυβέρνηση και ότι «Κέντρο ήμασταν, Κέντρο είμαστε και Κέντρο θα παραμείνουμε για πάντα». Και το κόμμα Λεβέντη καταλήγει: «Με την σημερινή του ένταξη στην ΝΔ γίνεται φανερό ποιοι μας λασπολογούν και ποιοι επιδίδονται το τελευταίο δίμηνο σε εκστρατεία συκοφάντησης της Ένωσης Κεντρώων. Ο κόσμος, όλος ο κόσμος όπου και αν ανήκει την συμπεριφορά αυτή της ΝΔ δεν την εγκρίνει».

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.