-->
02.06.2023

Έρχεται νέα κακοκαιρία

Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων φαινομένων με κύριο χαρακτηριστικό τις βροχές και τις καταιγίδες για το επόμενο δίημερο εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από το μεσημέρι της Τετάρτης – Θα συνεχιστεί μέχρι και την Πέμπτη – Θα πλήξει κυρίως την Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την Εύβοια. Ο κίτρινος συναγερμός για το κύμα κακοκαιρίας – που σημαίνει ότι προβλέπονται φαινόμενα που μπορεί να είναι επικίνδυνα αλλα όχι ασυνήθιστα – αναμένεται να διαρκέσει περίπου 36 ώρες καθώς θα ξεκινήσει από το μεσημέρι της Τετάρτης με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την Εύβοια.

Πρόσκαιρα τα φαινόμενα, σύμφωνα με την ΕΜΥ, θα πλήξουν και το βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και βαθμιαία πιθανόν τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, τη δυτική Μακεδονία, τις Σποράδες και την Ανατολική Στερεά.

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και την Πέμπτη πάλι με βροχές και καταιγίδες στην Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και πιθανόν μέχρι το βράδυ στην ανατολική Μακεδονία και τη βόρεια Εύβοια.Διαβάστε επίσης