-->
05.08.2021

Αδωνις από την Πάτρα: Καλά μ@#$%^ς είμαστε να σφαχτούμε στο ντιμπέιτ;

Στη ΝΟΔΕ Αχαϊας βρέθηκε χθες ο Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στον νομό. Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ επισκέφτηκε τη ΝΟΔΕ όπου τον υποδέχτηκαν οι Ανδρέας Κατσανιώτης και Θανάσης Νταβλούρος, οι οποίο και οι δύο στηρίζουν ανοιχτά τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ο Α. Κατσανιωτης, στην προσφώνησή του είπε μεταξύ άλλων ότι «η παράταξη χρειάζεται την μαχητικότητα του Αδωνι, την επικοινωνία του με τον κόσμο. Είναι μεγάλο κεφάλαιο για την παράταξη από όπου τον τάξει ο κόσμος της ΝΔ. Ο Αθ. Νταβλούρος είπε: «Όλοι ξέρουμε ποιος είσαι. Δια του Άδωνη η παράταξη μας έχει βρει τον εκφραστή της και εκφράζεις τον πυρήνα του Νεοδημοκράτη. Ανεξάρτητα με τις προσωπικές επιλογές τους καθενός όλοι ξέρουμε ποιος είσαι και το αγώνα που δίνεις. Η ΝΔ σ΄ έχει ανάγκη στη νέα εποχή της.adon_patra2
Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: «Ευχαριστώ τους πάντες αλλά κυρίως το φίλο μου τον Ανδρέα το Μαζαράκη για τη βοήθεια του. Πάω σε όλες τις ΝΟΔΕ γιατί είναι απαράδεκτο να μην πηγαίνεις στις ΝΟΔΕ.
Οι ΝΟΔΕ δεν είναι για να μαζεύουν κόσμο. Αν εκλεγώ οι ΝΟΔΕ θα έχουν ρόλο. Θα γίνουν ζωντανές οργανώσεις. Η ΝΟΔΕ χρειάζεται για να επικοινωνεί την πολιτική στον κόσμο. Θέλω να αναγεννήσω τις οργανώσεις.

Και συνέχισε: «Εγώ δεν κρύβομαι. Είμαι δεξιός. Πρέπει να κάνουμε μια δυνατή ιδεολογική παράταξη και μετά ισχυρή πολιτική παράταξη. Είναι μείζον θέμα και γι αυτό κατέβηκα στην εκλογή, να υπερασπιστώ και την κυβέρνηση Σαμαρά. Ο Αντώνης Σαμαράς ήταν πολύ καλός πρωθυπουργός και κάναμε έργο. Παραδώσαμε τη χώρα σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι την παραλάβαμε…»

Για το αν υπάρχει κίνδυνος διάσπασης της ΝΔ είπε: «Δεν υπαρχει κίνδυνος διάσπασης. Κανένας. Δηλαδή αν εγώ πάρω 15% θα σηκωθώ να φύγω και να κάνω άλλο κόμμα;». Όσον αφορά το ντιμπέιτ ανέφερε: «Άμα ήταν το ντιμπέιτ να μας διασπάσει δε θα έλεγα να το κάνουμε. Δηλαδή τι; Είμαστε εμείς οι τέσσερεις και να βγούμε και να σφαχτούμε στα κανάλια; Μ@#$^&*ες είμαστε; Αν σφαζόμασταν δημόσια θα είχαμε καταστραφεί εμείς οι ίδιοι πρώτα! Δεν είμαστε βλάκες να το κάνουμε!»Διαβάστε επίσης