-->
26.09.2022

Άδωνις: Θα διαγράψω το χρέος – Τι είπε για τον Καρατζαφέρη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο οικονομικό πρόβλημα της Νέας Δημοκρατίας αποκαλύπτοντας πως η γαλάζια παράταξη χρωστάει 200 εκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες. Μάλιστα ανέφερε πως ένα τέτοιο ποσό είναι αδιανόητο να ξεχρεωθεί και θα ζητήσει διαγραφή του χρέους.

 «Θα ζητήσω διαγραφή του χρέους. Είναι τελείως αδύνατον η ΝΔ να εξυπηρετήσει το χρέος της. Θα γίνει αυστηρός οικονομικός έλεγχος».

Όσον αφορά το debate είπε ότι αποτελεί εικόνα ντροπής η άρνηση των συνυποψηφίων του να διεξαχθεί, ενώ τόνισε πως «τα σύμβολά του κόμματός μας, της παράταξης μας δεν πρέπει να τα βάζουμε στην παλαίστρα της διαμάχης μας».

Επίθεση όμως εξαπέλυσε και προσωπικά στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αποδοκιμάζοντας το γεγονός ότι δεν δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις: «Η εποχή των αυτοκρατόρων τελείωσε. Ο Λουδοβίκος ο 14ος δεν θα έδινε συνέντευξη».

Αναφερόμενος στον Απόστολο Τζιτζικώστα υποστήριξε πως δεν έχει πολιτικό εκτόπισμα. «Δείχνει ότι φοβάται, δεν θέλουμε δειλούς αρχηγούς αλλά θέλουμε γενναίους αρχηγούς», ενώ τόνισε πως κρύβεται πίσω από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο κ. Γεωργιάδης σε ερώτηση ενός γονέα, ο οποίος του είπε πως ο γιος του ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, του πρότεινε να κάνει Ευχέλαιο!

Είπε ακόμα ότι αυτό που θέλει είναι να πείσει τους πολίτες ότι η ΝΔ θα λύσει τα προβλήματά τους. Θα πάρουμε την εξουσία με εμπιστοσύνη στις ιδέες μας.

Για πιθανή συνεργασία με τον Γιώργο Καρατζαφέρη είπε ότι όταν λήξει το ανοικτό ζήτημα που έχει με τα οικονομικά του ευχαρίστως να συνεργαστεί μαζί του.

Διαβάστε επίσης