Search
Close this search box.
Search

Αλεξιάδης: Δεν είναι συμπτωματική η στάση της Eldorado Gold

Πριν 8 έτη

“Αποδεκτές οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων αλλά διάλογος έχει γίνει από την πλευρά της κυβέρνησης” σημείωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο κ. Τρύφων Αλεξιάδης.

Ο κ. Αλεξιάδης υπογράμμισε επίσης πως εμείς θέλουμε να γίνει η επένδυση και να μην χαθούν οι θέσεις εργασίας αλλά με βάση τα συμφωνηθέντα. Η σύμβαση έχει βασικούς όρους που πρέπει να τηρηθούν από την πλευρά της εταιρείας.

Οι δύο βασικοί όροι είναι το περιβάλλον και η καθετοποιημένη παραγωγή στην χώρα μας. “Καταλαβαίνω γιατί η εταιρεία έχει επιλέξει να παίξει έναν πολιτικό ρόλο. Είναι ανέκδοτο να πιστέψουμε ότι Δευτέρα πρωί ήταν σύμπτωση η συγκεκριμένη κίνηση από την πλευρά της Eldorado Gold ειδικά όταν λίγες ημέρες νωρίτερα ο πρωθυπουργός από την ΔΕΘ είχε κάνει το άνοιγμά του στους επενδυτές” τόνισε ο κ. Αλεξιάδης αφήνοντας αιχμές για μεθοδεύσεις από την πλευρά της αντιπολίτευσης.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.