-->
02.10.2022

Ανδ. Λοβέρδος: Οι πληγές που άνοιξαν φεύγουν μόνο με την τιμωρία τους

Για μαύρο κεφάλαιο στην ιστορία της χώρας, έκανε λόγο ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΔΗΣΥ, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας για την υπόθεση Novartis, χαρακτηρίζοντάς την πλεκτάνη.

Όπως ανέφερε από το βήμα της Βουλής, ο κ. Λοβέρδος σε αυτό το μαύρο κεφάλαιο έχουν γραφτεί μόνον οι πρώτες σελίδες, ενώ οι υπόλοιπες θα ακολουθήσουν, τις επόμενες μέρες, τους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο «ξέρουμε ποιοι είναι πως εκβιάστηκαν οι κουκουλοφόροι-ψευδομάρτυρες».

Παράλληλα, μίλησε για ύπαρξη σκοτεινής σχέσης των ψευδομαρτύρων με αυτή την υπόθεση αλλά και με άλλους η οποία «καθιστά παράνομη την προστασία τους μέσω της ανωνυμίας»

«Τα μέλη της σπείρας να ξέρουν πως εδώ είναι Ελλάδα και τίποτα δεν μένει κρυφτό», σημείωσε και συμπλήρωσε ότι «αν πιστεύουν πως κάποιο θέμα ξεχνιέται όταν φύγει από την δημοσιότητα, κάνουν λάθος».

«Οι πληγές που άνοιξαν φεύγουν μόνο με την τιμωρία τους», πρόσθεσε.

Επιπλέον, ο πρώην υπουργός Υγείας επεσήμανε πως η πλεκτάνη φάνηκε από την αρχή με τις καταθέσεις των ψευδομαρτύρων, οι οποίοι κατηγόρησαν για απίθανα πράγματα

«Επί υπουργίας μου η φαρμακευτική δαπάνη μειώθηκε αισθητά και η σπατάλη είχε αρχίσει να κατεδαφίζεται. Πώς είναι δυνατόν να με κατηγορείτε ότι δήθεν έλαβα χρήματα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.Διαβάστε επίσης