Search
Close this search box.
Search

Απέκλεισε τους Φιγκέιρας, Σεμπά ο Λεμονής ενόψει Μπαρτσελόνα

Πριν 8 έτη

ύο εκπλήξεις επεφύλασσε ο Τάκης Λεμονής στην ανακοίνωση της αποστολής του Ολυμπιακού για το ματς της Τετάρτης με την Μπαρτσελόνα.

Αν και στο ματς του περασμένου Σαββάτου (14/10) με τον Πανιώνιο, οι Φιγκέιρας και Σεμπά ξεκίνησαν στην αρχική ενδεκάδα, ο προπονητής των Πειραιωτών επέλεξε να τους αποκλείσει από το μεθαυριανό ματς με τους Καταλανούς για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Champions League.

Η απόφαση του Τάκη Λεμονή στηρίχτηκε κυρίως σε αγωνιστικά κριτήρια, καθώς κανένας από τους δύο προαναφερθέντες δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ή, τιμωρίας. Ο Σεμπά είχε κάποιες μικροενοχλήσεις, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν η αιτία του αποκλεισμού του.

Στην Βαρκελώνη δεν θα ταξιδέψουν επίσης οι τραυματίες Μπεν και Εμενίκε, καθώς και οι Σισέ, Ανσαριφάρντ, Μίλιτς και Μάρτινς που είναι εκτός λίστας της UEFA.

Αναλυτικά, στην αποστολή βρίσκονται 20 παίκτες. Πρόκειται για τους: Ανδρούτσο, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτη, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνη, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρη, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδη, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.

Ο Τάιλερ Ρόμπινσον που συνελήφθη 33 ώρες μετά το έγκλημα, είναι ο δολοφόνος του Τσάρλι Κερκ Ο 22χρονος Τάιλερ Ρόμπινσον από τη Γιούτα είναι ο δολοφόνος του 32χρονου συντηρητικού ακτιβιστή και συμμάχου του Τραμπ, Τσάρλι Κερκ. Σύμφωνα με τις Αρχές, έδρασε πιθανότατα μόνος του. – Σε ένα από τα πυρομαχικά του έγραφε Bella Ciao, ενώ σε άλλο έγραφε «γειά σου φασίστα! Πιάσε!» – Συνελήφθη 33 ώρες μετά τη δολοφονία του Κερκ. – Έδρασε – εκτός απροόπτου – μόνος του. – Σε οικογενειακό δείπνο, πριν τη δολοφονία ο 22χρονος είχε μιλήσει αρνητικά για τον Κερκ. Είπε ότι ήταν γεμάτος μίσος και διέδιδε μίσος. – Ο Ρόμπινσον έφτασε στο πανεπιστήμιο τέσσερις ώρες πριν από τη δολοφονία του Κερκ – Οι Αρχές ευχαρίστησαν την οικογένεια του δράστη «που έκαναν το σωστό» – Για σημείο καμπής στην αμερικανική ιστορία μίλησε ο κυβερνήτης της Γιούτα : «Μένει να δούμε το είδος της» – Πριν τη δολοφονία ο Ρόμπινσον άλλαξε ρούχα στην ταράτσα. Μετά φόρεσε ξανά τα αρχικά.