Search
Close this search box.
Search

Αυξάνονται στα 150 τα μέλη της Π.Ε – Ποιες γαλάζιες ομάδες θα “χτυπηθούν”

Πριν 8 έτη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 15minutes.gr, ο αριθμός των μελών της Π.Ε της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να αυξηθεί στους 150, από τους 100, κάτι το οποίο έχει αφήσει να εννοηθεί και η ηγετική ομάδα.

Έτσι λοιπόν,  οι γαλάζιες μηχανές έχουν πάρει μπρός για την εκλογή του νέας ΠΕ, αφού σε κάθε Συνέδριο η μητέρα των μαχών γίνεται πάντα για τον έλεγχο αυτό του οργάνου. Μόνο που αυτή την φορά τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα όχι μόνο γιατί έχουν περιοριστεί κατά πολύ οι αιρετές θέσεις, μόνο 100, αλλά υπάρχει και το προηγούμενο με την ΟΝΝΕΔ, που κατά τη Συγγρού δεν στήθηκαν κάλπες, όποτε τώρα δεν επιτρέπονται λάθη.

nezis

Ήδη οι γαλάζιες φατρίες οργανώνονται με τις μυστικές συναντήσεις να δίνουν και να παίρνουν. Την ηγετική ομάδα θα εκπροσωπήσουν ο Θανάσης Νέζης, ο γραμματέας Οργανωτικού Βασίλης Σπανάκης και ο γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού Γιάννης Οικονόμου.

grafeio ntoras mpakogianni

Σύμμαχο θα έχουν και το πολιτικό γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη που κατεβάζει δική της λίστα με το παιχνίδι να κάνει ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος. Να αυξήσει τις δυνάμεις του θα προσπαθήσει και ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω του Στέφανου Σταμούλη και του Γιώργου Παπαδημητρίου.

papamimikos-tzitzikostas

Το μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί ο Ανδρέας Παπαμιμίκος που διατηρεί δυνάμεις ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα μαζί με τον Απόστολο Τζιτζικώστα παρά την πρόσφατη παραίτηση του.

Μια άλλη ομάδα είναι αυτή στελεχών που στήριξαν τον Ευάγγελο Μειμαράκη στις εσωκομματικές ενω στην προηγούμενη μάχη ήταν με τον Αντώνη Σαμαρά ενώ την Τετάρτη  συγκάλεσαν και συνάντηση μελών της ΠΕ εν όψει του Συνεδρίου.

Philippos-Tavris

Μεταξύ αυτών είναι ο Κώστας Ζωντανός, ο Αλέκος Κόκκαλης, ο Θόδωρος Ματάλας, ο Βαγγέλης Πάνου, ο Φίλιππος Ταυρής, ο Αντώνης Μπιρμπίλης, ο Γιάννης Γιαρέντης, η Μαρία Γιαλαμά, ο Σάκης Ιωαννίδης κ.α.

Στην σαμαρική ομάδα πέρα από τον διευθυντή του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Μπούρα σε επίπεδο στελεχών κινούνται ο Γιώργος Λουλουδάκης, ο Κώστας Κόλλιας και ο Κώστας Τσιμάρας.

zagoritis.medium

Στο καραμανλικό στρατόπεδο το παιχνίδι κάνουν ο πρώην γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης, ο Γιώργος Βλάχος και ο Πάτροκλος Γεωργιάδης ενώ είναι σε ανοιχτή γραμμή με το πολιτικό γραφείο του Νίκου Δένδια. Πάντως τις τελευταίες ώρες φαίνεται να υπάρχουν δεύτερες σκέψεις όσον αφορά τις υποψηφιότητας για την ΠΕ.

koromantzos

Από την πλευρά του Ευάγγελου Μεϊμαράκη το παιχνίδι κάνει ο διευθυντής του Σωτήρης Κορομάντζος ο οποίος συνομιλεί με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, τον πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη αλλά και την ομάδα των μελών της ΠΕ που συναντήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης.

karagiannis

Μια ακόμα ομάδα είναι αυτή του πρώην γραμματέα Ενημέρωσης Γιώργου Καραγιάννη με αναφορές σε όλη την Ελλάδα και στελέχη που εκπροσωπούν κυρίως τη γενιά των 40ρηδων.

varvitsiotis

Πάντως στο παιχνίδι μπαίνουν ακόμα ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και η Όλγα Κεφαλογιάννη που κατεβάζουν δικούς τους υποψηφίους ενώ συνεργασίες έχει αναπτύξει και ο Μάκης Βορίδης.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.