-->
28.02.2021

Αυτή είναι η πιο όμορφη γυναίκα για το 2016

Τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας για το 2016 απένειμε το περιοδικό People στην ελληνικής καταγωγής ηθοποιό, Τζένιφερ Άνιστον. Η 47χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι είναι «πολύ, πολύ κολακευμένη και ενθουσιασμένη».

Το περιοδικό είχε απονείμει τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας της χρονιάς και το 2004 στην Άνιστον. Τα τελευταία χρόνια έχουν τιμηθεί αναλόγως η Σάντρα Μπούλοκ, η Τζένιφερ Λόπεζ και η Λουπίτα Νιόνγκο.

Η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία πέρυσι παντρεύτηκε τον δεύτερο σύζυγό της, Τζάστιν Θερού, αποκάλυψε ότι άρχισε να δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην εξωτερική της εμφάνιση και να γυμνάζεται όταν, στα πρώτα βήματα της καριέρας της, ένας ατζέντης της είπε ότι δεν κατάφερε να πάρει ένα ρόλο γιατί ήταν «πολύ γεματούλα».

«Εγώ απάντησα: «Τι;». Η διατροφή μου ωστόσο ήταν φρικτή. Μιλκ σέικ και τηγανητές πατάτες με σάλτσες. Ήταν κάτι καλό αυτό που μου συνέβη, προκειμένου να αρχίσω να προσέχω» είπε η ηθοποιός.

Η Τζένιφερ Άνιστον γυμνάζεται τουλάχιστον έξι ημέρες την εβδομάδα, υποστήριξε ωστόσο ότι δεν είναι τόσο αυστηρή με τον εαυτό της και ενδίδει σε κάποιες από τις αγαπημένες της λιχουδιές.


Διαβάστε επίσης