Search
Close this search box.
Search

Αυτό είναι το νέο Iphone 7 – Πόσο θα κοστίζει και πότε θα έρθει στην Ελλάδα (εικόνες)

Πριν 8 έτη

Η Apple ανακοίνωσε και επίσημα τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Οι νέες συσκευές δεν διαφέρουν σημαντικά σε σχεδίαση σε σχέση με τα αμέσως προηγούμενα μοντέλα όμως αλλαγές υπάρχουν.

Οι κεραίες είναι πλέον πιο διακριτικά ενσωματωμένες στο σύνολο, χωρίς να φαίνονται πολύ. Η νέα τοποθέτηση επιτρέπει για τοποθέτηση μεγαλύτερης κάμερας και στα δύο μοντέλα (12MP στο iPhone 7, 12MP στο iPhone 7 Plus και συγκεκριμένα 2 κάμερες) με optical image stabilization και στις δυο περιπτώσεις.

Τα νέα iPhone είναι αδιάβροχα (συγκεκριμένα “splash και water resistant”), κάτι που φέρνει αλλαγή τόσο στο home button όσο και στο headphone jack. Το δεύτερο εξαφανίζεται και όλο το “παιχνίδι” γίνεται πλέον είτε ασύρματα είτε μέσω του Lightning port, ενώ το home button δεν είναι πλέον “clickable”.

iPhone_7_News_Image_01

Η οθόνη του iPhone 7 είναι Retina HD, 25% πιο φωτεινή με ακόμα πιο ζωντανά χρώματα.

Τα ηχεία στο iPhone 7, για πρώτη φορά, είναι στερεοφωνικά, ένα στο πάνω μέρος κι ένα στο κάτω.

212608Τα ακουστικά θα είναι ασύρματα. Θα έχουν αυτονομία 5 ώρες και 24 ώρες μέσα στην ειδική θήκη τους. Επίσης θα συνδέονται αυτόματα με το iPhone και το Apple Watch.

O επεξεργαστής του θα είναι 4πύρηνος και 40% πιο γρήγορο από αυτόν του iPhone 6.

Επίσης θα διαθέτει ειδικό chip για τη διαχείριση πόρων με σκοπό τη μεγαλύτερη αυτονομία της μπαταρίας.

https://www.youtube.com/watch?v=eOgGGxik7J4

Στην Ελλάδα φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου.

H τιμή του iPhone 7 θα ξεκινάει από τα 649$ και θα ξεκινάει από τα 32GB ενώ του iPhone 7 Plus θα ξεκινάει από 769 και θα κυκλοφορήσουν στις πρώτες χώρες στις 16 Σεπτεμβρίου.

The iPhone 7 is shown on display during an Apple media event in San Francisco, California, U.S. September 7, 2016.  REUTERS/Beck Diefenbach
The iPhone 7 is shown on display during an Apple media event in San Francisco, California, U.S. September 7, 2016. REUTERS/Beck Diefenbach

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.