Την έναρξη των διαδικασιών για αίτημα προς το Ευρωπαϊκό Ταμείο Αλληλεγγύης για τις πλημμύρες στην Καρδίτσα αποκάλυψε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης στον Γιώργο Σιαδήμα και στο «Επί του Πιεστηρίου» στο kontra.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε πως η κυβέρνηση έδειξε αντανακλαστικά με τις καταστροφές στον κάμπο. Όσο για αυτούς που «φώναξαν« κατά την βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στον κεντρικό πεζόδρομο της Καρδίτσας είπε πως η καλύτερη απόδειξη ήταν τα όσα είπαν ο δήμαρχο και οι πολίτες της πόλης. Εκ του αποτελέσματος ήταν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πρόσθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για τον κορωνοιο και τόνισε πως απεύχεται ένα δεύτερο lockdown αλλά σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση έχει προετοιμαστεί για όλα τα σενάρια.