-->
25.05.2024

Βίτσας: Όσοι πήραν τις άδειες πρέπει να πληρώσουν ή πάμε στον επόμενο

«Κοντά σιμά είναι τα Γιάννενα, 26 Σεπτεμβρίου πρέπει να καταβληθεί το 1/3 του ποσού… δεν είναι το πόθεν και το έσχες, αλλά αν έχουν οι υποψήφιοι ζεστό χρήμα. Τα βάζουν εντάξει… δεν τα βάζουν; τίτλοι τέλους, και πηγαίνουμε στον επόμενο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήρης Βίτσας, ερωτηθείς για τις εξελίξεις στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Ο κ. Βίτσας σημείωσε επίσης ότι η Επιτροπή για τις αδειοδοτήσεις έκανε τη δουλειά της, η επιτροπή της Βουλής θα κάνει τη δική της, και στο τέλος έρχεται η ώρα της Κρίσεως. «Όταν πρέπει να δώσετε τα χρήματα πρέπει να τα έχετε τόσο απλό είναι» συμπλήρωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σε ό,τι αφορά τις εξαγγελίες του προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ ο υπουργός ανέφερε ότι «σε όλους θα άρεσε να λέγαμε ότι μειώνουμε φόρους και εγώ θα ψήφιζα να μειωθούν οι φόροι αν γινόταν ψηφοφορία».

Ο κ. Βίτσας τόνισε ότι άρχισε να μειώνεται η ανεργία, ενώ ανέφερε με νόημα για τον κ. Μητσοτάκη «εγώ δεν είμαι φανατικός της ανάπτυξης με οποίο τρόπο, είμαι οπαδός της δίκαιης ανάπτυξης».

Όσον αφορά τα ειδικά μισθολόγια των στρατιωτικών διαβεβαίωσε ότι το θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο.Διαβάστε επίσης