-->
26.09.2023

Βαριές εκφράσεις Λεβέντη για τον Τσίπρα

Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. Για τον πρωθυπουργό και την απόφαση του να δοθεί κοινωνικό μέρισμα, τόνισε πως δεν γνωρίζει «εάν ονειρευόταν πρώτα να γδύνει και ύστερα να δίνει» για να προσθέσει λέγοντας ότι «είναι γελοίο να έχει πάρει το ΄΄αίμα΄΄ του λαού και να του δίνει πίσω 200-300 ευρώ».

Μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1 , έκανε λόγο για τρελές τροπολογίες που φέρουν βουλευτές σε άσχετα νομοσχέδια. «Πρόκειται για δικτατορία των 153. Το πρωί διαφωνούν και το βράδυ ψηφίζουν. Αν εξετάσουν ψυχίατροι την κυβέρνηση, την εγκλείουν», τόνισε.

Για τις εκλογές, είπε ότι δεν συμφέρει τον κ. Τσίπρα να το τραβήξει γιατί «θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι». Ότι είναι να κάνει, πρόσθεσε, πρέπει να το κάνει μέχρι τον Ιούλιο.

Ο κ. Λεβέντης δεν άφησε στο απυρόβλητο ούτε τον πρόεδρο της ΝΔ επειδή δεν έκατσε να ακούσει την ομιλία του. «Έφυγε στην ομιλία μου ο Μητσοτάκης και του είπα αν με χρειαστείς το βράδυ των εκλογών, δεν θα σηκώνω το τηλέφωνο» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, πυρά εξαπέλυσε και στην ανεξάρτητη πλέον βουλευτή, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία υπερψήφισε τον προϋπολογισμό. «Είναι από τα Κύθηρα. Την έβαλα επικεφαλής για τη μνήμη της μάνας μου (που καταγόταν από τα Κύθηρα). Δεν έχω μεγαλύτερο δείγμα αχαριστίας στη ζωή μου. Την έβαλα στην πολιτική με τα χεράκια μου για να κάνει τέτοια; Όσοι έχουν ήθος, παραδίδουν την έδρα» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.Διαβάστε επίσης